BAŞKAN KARABACAK HACILARLA BULUŞTU

Darıca 22.10.2018 - 15:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BAŞKAN KARABACAK HACILARLA BULUŞTU

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, hac vazifesini yerine getiren hacılarla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Darıca Belediyesi Teras Cafe&Restaurant’ta düzenlenen programda hac vazifesini yerine getiren bay ve bayan hacıların yanı sıra yakınlarının katıldığı program Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından Darıca Müftülüğüne bağlı ilahi grubunun okuduğu ilahilerle başladı. Yenilen yemeğin ardından yemek duası okunurken Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç kendilerini böyle güzel bir ortamda bir araya getiren Başkan Karabacak’a teşekkür etti. TOPLUMA ÖRNEK İNSANLARSINIZ Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak ise davetlerine icabet eden bütün hacılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek tüm hacıları tebrik edip, ömürlerinin bundan sonraki kısmında örnek insanlar olarak topluma katkı sağlamaları temennisinde bulundu. Başkan Karabacak  “Ne mutlu sizlere ki o kutsal topraklara giderek dini vecibelerinizi yerine getirme şansına sahip oldunuz. Rabbime şükürler olsun ki geçtiğimiz yıl bizlere de bu kutsal görevi ifa etme şansı verdi. Hayatımızın bundan sonraki kısmında artık toplumda örnek insanlar olarak vazifemiz daha ağır. Göreve geldiğimiz günden itibaren her yıl hac farizasını yerine getiren siz değerli hacılarımızı evlerinizde tek tek ziyaret ederek kutsal topraklarda yaşadığınız o güzel günleri sizlerle paylaşıyorduk. Bu kutsal ziyarette edindiğimiz bilgi ve birikimlerimizi sevdiklerimizle paylaşacağız. Rabbim herkese o kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin, bizlere de yeniden gitmeyi nasip etsin inşallah. Bugün düzenlediğimiz yemeğe katılımlarınız bizleri onurlandırmıştır. Kutsal topraklardan aldığınız feyzi ve bereketi aileniz, sevdikleriniz ve çevrenizdeki insanlarla birlikte en iyi şekilde paylaşmanızı temenni ediyorum. Hepimizin haccımızın kabul olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Hepinize sağlıklı ve sıhhatli günler temenni ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı. Programın sonunda hacılara günün anısına birer saat hediye edildi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, hac vazifesini yerine getiren hacılarla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Darıca Belediyesi Teras Cafe&Restaurant’ta düzenlenen programda hac vazifesini yerine getiren bay ve bayan hacıların yanı sıra yakınlarının katıldığı program Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından Darıca Müftülüğüne bağlı ilahi grubunun okuduğu ilahilerle başladı. Yenilen yemeğin ardından yemek duası okunurken Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç kendilerini böyle güzel bir ortamda bir araya getiren Başkan Karabacak’a teşekkür etti.

TOPLUMA ÖRNEK İNSANLARSINIZ

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak ise davetlerine icabet eden bütün hacılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek tüm hacıları tebrik edip, ömürlerinin bundan sonraki kısmında örnek insanlar olarak topluma katkı sağlamaları temennisinde bulundu.

Başkan Karabacak  “Ne mutlu sizlere ki o kutsal topraklara giderek dini vecibelerinizi yerine getirme şansına sahip oldunuz. Rabbime şükürler olsun ki geçtiğimiz yıl bizlere de bu kutsal görevi ifa etme şansı verdi. Hayatımızın bundan sonraki kısmında artık toplumda örnek insanlar olarak vazifemiz daha ağır. Göreve geldiğimiz günden itibaren her yıl hac farizasını yerine getiren siz değerli hacılarımızı evlerinizde tek tek ziyaret ederek kutsal topraklarda yaşadığınız o güzel günleri sizlerle paylaşıyorduk. Bu kutsal ziyarette edindiğimiz bilgi ve birikimlerimizi sevdiklerimizle paylaşacağız. Rabbim herkese o kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin, bizlere de yeniden gitmeyi nasip etsin inşallah. Bugün düzenlediğimiz yemeğe katılımlarınız bizleri onurlandırmıştır. Kutsal topraklardan aldığınız feyzi ve bereketi aileniz, sevdikleriniz ve çevrenizdeki insanlarla birlikte en iyi şekilde paylaşmanızı temenni ediyorum. Hepimizin haccımızın kabul olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Hepinize sağlıklı ve sıhhatli günler temenni ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı. Programın sonunda hacılara günün anısına birer saat hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.