19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAŞKAN KARABACAK MUHTARLARI AĞIRLADI

Darıca 17.08.2016 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKAN KARABACAK MUHTARLARI AĞIRLADI

Darıca’lı muhtarlar Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

Mahallelerde devam eden çalışmalarla ilgili görüş ve düşüncelerini açıklayan muhtarlar,Başkan Karabacak’a mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken,ihtiyaç duyulan projelerle ilgili görüşmelerde bulunarak düşüncelerini açıkladılar. Sivil toplum kuruluşlarıyla zaman zaman bir araya gelerek ilçede devam eden  çalışmalar, projeler ve kentin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunan Başkan Karabacak ise muhtaralara nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek muhtarların önemli bir görev üstlendiğine vurgu yaptı. HEP BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ Başkan Karabacak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yaklaşık bir ay boyunca devam eden demokrasi nöbetlerinde kendilerini yalnız bırakmayan muhtarlara ayrıca teşekkür ederek, “ 15 Temmuz sürecinden sonra başta sivil toplum kuruluşlarımız olmak üzere bütün halkımızla birlikte ülkemize ve geleceğimize sahip çıkma adına yaklaşık bir ay boyunca meydanlarda olduk, hep birlikte örnek bir duruş sergiledik.Bu süreçte siz değerli muhtarlarımızın da büyük desteğini gördük.Sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Artık halkımıza hizmet zamanı.Mahallelerde vatandaşlarımızla sürekli irtibat halinde olan siz değerli muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizler için çok önemli.İlçemizdeki sıkıntıları en iyi bilen kişiler olarak sorunların çözümü noktasında hepiniz önemli görevler üstleniyorsunuz. Hepimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçemizin gelişmesi adına birlik ve beraberlik içinde çözümler üreterek güzel işler yapacağız.”  diyerek düşüncelerini açıkladı.
Darıca’lı muhtarlar Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

Mahallelerde devam eden çalışmalarla ilgili görüş ve düşüncelerini açıklayan muhtarlar,Başkan Karabacak’a mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken,ihtiyaç duyulan projelerle ilgili görüşmelerde bulunarak düşüncelerini açıkladılar.

Sivil toplum kuruluşlarıyla zaman zaman bir araya gelerek ilçede devam eden  çalışmalar, projeler ve kentin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunan Başkan Karabacak ise muhtaralara nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek muhtarların önemli bir görev üstlendiğine vurgu yaptı.

HEP BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ

Başkan Karabacak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yaklaşık bir ay boyunca devam eden demokrasi nöbetlerinde kendilerini yalnız bırakmayan muhtarlara ayrıca teşekkür ederek, “ 15 Temmuz sürecinden sonra başta sivil toplum kuruluşlarımız olmak üzere bütün halkımızla birlikte ülkemize ve geleceğimize sahip çıkma adına yaklaşık bir ay boyunca meydanlarda olduk, hep birlikte örnek bir duruş sergiledik.Bu süreçte siz değerli muhtarlarımızın da büyük desteğini gördük.Sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Artık halkımıza hizmet zamanı.Mahallelerde vatandaşlarımızla sürekli irtibat halinde olan siz değerli muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizler için çok önemli.İlçemizdeki sıkıntıları en iyi bilen kişiler olarak sorunların çözümü noktasında hepiniz önemli görevler üstleniyorsunuz. Hepimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçemizin gelişmesi adına birlik ve beraberlik içinde çözümler üreterek güzel işler yapacağız.”  diyerek düşüncelerini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.