Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bu proje ailelerin yaşamını olumlu etkiliyor’’

Gebze 24.03.2017 - 14:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bu proje ailelerin yaşamını olumlu etkiliyor’’

Başkan Karaosmanoğlu, “Evden Okula, Haydi Anneler Spora” projenin geldiği son nokta için bilgilendirme aldı.

      Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Evden Okula, Haydi Anneler Spora” projesinin geldiği son nokta hakkında detaylı bir sunum aldı. Gebze çalışma ofisinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül ve Proje Koordinatörü Nagihan Malkoç’un katıldığı toplantıda, ilçelerde ve okullarda sürdürülen çalışmalar tek tek ele alındı.   “DENGESİZ BESLENMENİN ÖNÜNE GEÇMEK İSTİYORUZ” Kadınları spora yönlendirme ve metabolik rahatsızlıkları sporla önlemek için geliştirilen “Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi’ni” geliştirdiklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Bu projemiz annelerimizin ve ailelerin yaşamında olumlu değişimlere yol açıyor. Gerçekleştirilen bu çalışmalar çağımızın adeta salgını haline gelen dengesiz beslenmenin ve bunun kaçınılmaz sonucu olan obezitenin önüne geçilmesi ve anlatılması önemlidir” dedi.   GELECEK NESİLLERİN SAĞLIKLI OLABİLMESİ ANNELERİN ELİNDEDİR Büyükşehir ekibinden projenin tüm ilçelerde yayılması için gerek çalışmaların yapılmasını isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Genç kuşakların, daha küçük yaşlarda bilinçlendirilerek sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi de hedefimizdir. Kocaeli çapında toplumsal bilincin uyandırılması önce annelerimizi bu konuda bilinçlendirmekle mümkün olabilir. Gelecek nesillerin sağlıklı olabilmesi annelerimizin elindedir” açıklamasını yaptı.
Başkan Karaosmanoğlu, “Evden Okula, Haydi Anneler Spora” projenin geldiği son nokta için bilgilendirme aldı.

 

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Evden Okula, Haydi Anneler Spora” projesinin geldiği son nokta hakkında detaylı bir sunum aldı. Gebze çalışma ofisinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül ve Proje Koordinatörü Nagihan Malkoç’un katıldığı toplantıda, ilçelerde ve okullarda sürdürülen çalışmalar tek tek ele alındı.

 

“DENGESİZ BESLENMENİN ÖNÜNE GEÇMEK İSTİYORUZ”

Kadınları spora yönlendirme ve metabolik rahatsızlıkları sporla önlemek için geliştirilen “Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi’ni” geliştirdiklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Bu projemiz annelerimizin ve ailelerin yaşamında olumlu değişimlere yol açıyor. Gerçekleştirilen bu çalışmalar çağımızın adeta salgını haline gelen dengesiz beslenmenin ve bunun kaçınılmaz sonucu olan obezitenin önüne geçilmesi ve anlatılması önemlidir” dedi.

 

GELECEK NESİLLERİN SAĞLIKLI OLABİLMESİ ANNELERİN ELİNDEDİR

Büyükşehir ekibinden projenin tüm ilçelerde yayılması için gerek çalışmaların yapılmasını isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Genç kuşakların, daha küçük yaşlarda bilinçlendirilerek sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi de hedefimizdir. Kocaeli çapında toplumsal bilincin uyandırılması önce annelerimizi bu konuda bilinçlendirmekle mümkün olabilir. Gelecek nesillerin sağlıklı olabilmesi annelerimizin elindedir” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.