Başkan Karaosmanoğlu, Darıca İlim Yayma Cemiyeti'ni Ağırladı

Darıca 02.12.2017 - 18:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Karaosmanoğlu, Darıca İlim Yayma Cemiyeti'ni Ağırladı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hasan Yılmaz, yönetimi ve beraberindeki kız öğrencileri makamında ağırladı.

2015 yılında açtığımız Kocaeli Bilim Merkezi'nde gençlerimize ve çocuklarımıza öğrenme adına önemli bir fırsatı sunduklarını hatırlatan Karaosmanoğlu, "Hem de yerli bilimsel düzenekler üretmeye başlayarak, bilgi ve bilginin araçlarını üretmede yeni bir model geliştirdik. Kocaeli Bilişim Vadisi çalışmalarına başladık. Türkiye'nin zamanın önüne geçme çabalarında bir model olarak Allah'ın izniyle yakın zamanda hizmete girecek. Ödüllü projemiz Kılavuz Gençlik ile milli ve yerli bir gençlik modeli sunduk. Kılavuz gençlik modelini kendi çağını kuracak bir gençliğe hizmet etmek için geliştirdik" diye konuştu. Bilgisayar okuryazarlığından, başarıyı teşvik programlarına, manevi ve milli değerlerin kökleştirilmesinden bilgiyi üretme ve geliştirmeye dönük projeleri hayata geçirdiklerini belirten Karaosmanoğlu, "Hatta müzik ve spor kabiliyetlerinin geliştirilmesine okulda verilen derslerin takviye edilmesinden anne baba ve çevre ilişkilerine kadar önemli başlıklarda hizmetlerimiz var. Birçok başlık altında, onlarca çalışma yapıyoruz. Hedefimiz; ahlaklı ve inançlı, bilgili, başarılı, spor ve sanatla ilgilenen gençlerle, şehrimizin, ülkemizin ve dünyanın geleceğine, yeni ve güçlü Türkiye'sine hizmet etmektir. Bunun için hangi imkanı geliştirmemiz hangi kaynağı bulmamız gerekiyorsa hiç tereddütsüz o imkanı oluşturuyor, o kaynağı buluyoruz ve çocuklarımız için çalışıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hasan Yılmaz, yönetimi ve beraberindeki kız öğrencileri makamında ağırladı.

2015 yılında açtığımız Kocaeli Bilim Merkezi'nde gençlerimize ve çocuklarımıza öğrenme adına önemli bir fırsatı sunduklarını hatırlatan Karaosmanoğlu, "Hem de yerli bilimsel düzenekler üretmeye başlayarak, bilgi ve bilginin araçlarını üretmede yeni bir model geliştirdik. Kocaeli Bilişim Vadisi çalışmalarına başladık. Türkiye'nin zamanın önüne geçme çabalarında bir model olarak Allah'ın izniyle yakın zamanda hizmete girecek. Ödüllü projemiz Kılavuz Gençlik ile milli ve yerli bir gençlik modeli sunduk. Kılavuz gençlik modelini kendi çağını kuracak bir gençliğe hizmet etmek için geliştirdik" diye konuştu.

Bilgisayar okuryazarlığından, başarıyı teşvik programlarına, manevi ve milli değerlerin kökleştirilmesinden bilgiyi üretme ve geliştirmeye dönük projeleri hayata geçirdiklerini belirten Karaosmanoğlu, "Hatta müzik ve spor kabiliyetlerinin geliştirilmesine okulda verilen derslerin takviye edilmesinden anne baba ve çevre ilişkilerine kadar önemli başlıklarda hizmetlerimiz var. Birçok başlık altında, onlarca çalışma yapıyoruz. Hedefimiz; ahlaklı ve inançlı, bilgili, başarılı, spor ve sanatla ilgilenen gençlerle, şehrimizin, ülkemizin ve dünyanın geleceğine, yeni ve güçlü Türkiye'sine hizmet etmektir. Bunun için hangi imkanı geliştirmemiz hangi kaynağı bulmamız gerekiyorsa hiç tereddütsüz o imkanı oluşturuyor, o kaynağı buluyoruz ve çocuklarımız için çalışıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.