19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Karaosmanoğlu, Rize heyetini ağırladı

Kocaeli 25.11.2015 - 14:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Karaosmanoğlu, Rize heyetini ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, Rize Ticaret ve Sanayi Odasıyla birlikte ilimize gelen heyeti ağırladı

Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlemiş olduğu Ankara-Düzce-Sakarya ve Kocaeli ziyaretleri programı kapsamında heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na da konuk oldular. Kentler arası işbirliği ve ekonomik alanlarda sağlanacak birliktelikleri amaçlayan ziyarette konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’ye şeref verdiniz. Rize’nin havasını burada teneffüs ettik. Bu çalışma gezisinin şehirler arasında faydalı olmasını diliyorum” dedi. KARAOSMANOĞLU BİZİM ABİMİZ VE BÜYÜĞÜMÜZDÜR Rize Valisi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri Ersin Yazıcı’nın da katıldığı birliktelikte, “Ziyaret ettiğimiz kurumlarla neler yapabileceğimizi görüşüyoruz. Bu gezinin faydalı olacağını düşünüyorum. Bu bölgeden alacağımız çok tecrübe var. Kocaeli Ticaret Odamızın Rize’ye düzenleyeceği bir gezide, sizleri de aramızda görmek isteriz. Gösterdiğiniz misafirperverlik için de ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Bu gezide hemşerilerimizle daha yakın ilişki kurduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, bizlerin abisi ve büyüğüdür. Yerel yönetimler olarak devamlı diyalog içerisinde olacağız” diyerek konuştu. KENTLER TEK ELDEN PLANLANMALI Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu birliktelikte, “Kentlerin tek bir elden planlanmasının önemine inanıyorum. Ülkemizin bütün şehirlerinde bu uygulamaya geçiş olmalıdır. Ulaşım, kanalizasyon ve imar gibi hizmetleri on iki yıl öncesinde tek başımıza biz vermeye başladık. Rize gibi illerde bu şekilde oluşumun gerçekleşmesi faydalı olacaktır. Farklı kaynakları tek elden yürütmek daha verimli olacaktır” açıklamasını yaptı. ZİYARETE GENİŞ KATILIM VARDI Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na gerçekleştirilen ziyarette Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize TSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize TSO Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcıları Feyzullah Okumuş, Doğan Erol ve Hasan Aydınlık da görüşmede hazır bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Rize Valisi Ersin Yazıcı başta olmak üzere heyetteki isimlere günün anısına hediye takdim etti.
Başkan Karaosmanoğlu, Rize Ticaret ve Sanayi Odasıyla birlikte ilimize gelen heyeti ağırladı

Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlemiş olduğu Ankara-Düzce-Sakarya ve Kocaeli ziyaretleri programı kapsamında heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na da konuk oldular. Kentler arası işbirliği ve ekonomik alanlarda sağlanacak birliktelikleri amaçlayan ziyarette konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’ye şeref verdiniz. Rize’nin havasını burada teneffüs ettik. Bu çalışma gezisinin şehirler arasında faydalı olmasını diliyorum” dedi.

KARAOSMANOĞLU BİZİM ABİMİZ VE BÜYÜĞÜMÜZDÜR

Rize Valisi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri Ersin Yazıcı’nın da katıldığı birliktelikte, “Ziyaret ettiğimiz kurumlarla neler yapabileceğimizi görüşüyoruz. Bu gezinin faydalı olacağını düşünüyorum. Bu bölgeden alacağımız çok tecrübe var. Kocaeli Ticaret Odamızın Rize’ye düzenleyeceği bir gezide, sizleri de aramızda görmek isteriz. Gösterdiğiniz misafirperverlik için de ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Bu gezide hemşerilerimizle daha yakın ilişki kurduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, bizlerin abisi ve büyüğüdür. Yerel yönetimler olarak devamlı diyalog içerisinde olacağız” diyerek konuştu.

KENTLER TEK ELDEN PLANLANMALI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu birliktelikte, “Kentlerin tek bir elden planlanmasının önemine inanıyorum. Ülkemizin bütün şehirlerinde bu uygulamaya geçiş olmalıdır. Ulaşım, kanalizasyon ve imar gibi hizmetleri on iki yıl öncesinde tek başımıza biz vermeye başladık. Rize gibi illerde bu şekilde oluşumun gerçekleşmesi faydalı olacaktır. Farklı kaynakları tek elden yürütmek daha verimli olacaktır” açıklamasını yaptı.

ZİYARETE GENİŞ KATILIM VARDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na gerçekleştirilen ziyarette Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize TSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize TSO Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcıları Feyzullah Okumuş, Doğan Erol ve Hasan Aydınlık da görüşmede hazır bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Rize Valisi Ersin Yazıcı başta olmak üzere heyetteki isimlere günün anısına hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.