Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Sağlıkta Çağ Atladık’’

Kocaeli 16.02.2018 - 13:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Sağlıkta Çağ Atladık’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Kocaeli Aile Sağlığı Elemanları Derneği ve yönetimi makamında ağırladı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Aile Sağlığı Elemanları Derneği Başkanı Nur Serttaş ve yönetimini makamında ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu, “Daha önceki yıllarda vatandaşlarımızın çok basit ameliyatları için bile yurt dışına gittiği bir Türkiye’den, bugün dünyaya sağlık alanında hizmet veren bir ülkeye ulaştık. Halkımız sağlık alanında atılan adımlar son derece memnun. Bunun sağlanmasında sağlık sektöründe çalışan doktorundan hizmetlisine kadar bütün sağlık camiasının katkısı var” dedi. “ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVLERİ YERİNE GETİRİYORUZ” Hizmete almaya başladığımız şehir hastaneleri ve yapımı devam edenlerle birlikte ülkemizin sağlık alanında çok büyük başarılara imza attığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için hayata geçirdiğimiz projelerle vatandaşımızın taleplerine cevap veriyoruz. Bakınız Anneler Süt Projesinden, spor alanlarının yapımına kadar farklı birçok alanda sağlıklı yaşamın önemi için çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz” diye konuştu. “TÜRKİYE’NİN ÇAĞ ATLAMASINA VESİLE OLMUŞTUR” Kocaeli’de yapımı süren Şehir hastanesinin de sağlık alanında atılmış devasa bir adım olduğunu sözlerine ekleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Artık ülkemizin güçlenmesi ve kalkınması ile halkımızın taleplerine karşılık verilen hizmetler de artık Türkiye’nin çağ atlamasına vesile olmuştur. Vatandaşlarımızın bu alanda duyduğu memnuniyetin sağlanmasından dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Hükümetlerimize ve Sağlık Bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kocaeli’de gerçekleştirilen sağlık yatırımlarında büyük katkılarıyla takiplerini gerçekleştiren Başbakan Yardımcımız Fikri Işık’a ve milletvekillerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Kocaeli Aile Sağlığı Elemanları Derneği ve yönetimi makamında ağırladı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Aile Sağlığı Elemanları Derneği Başkanı Nur Serttaş ve yönetimini makamında ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu, “Daha önceki yıllarda vatandaşlarımızın çok basit ameliyatları için bile yurt dışına gittiği bir Türkiye’den, bugün dünyaya sağlık alanında hizmet veren bir ülkeye ulaştık. Halkımız sağlık alanında atılan adımlar son derece memnun. Bunun sağlanmasında sağlık sektöründe çalışan doktorundan hizmetlisine kadar bütün sağlık camiasının katkısı var” dedi.

“ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVLERİ YERİNE GETİRİYORUZ”

Hizmete almaya başladığımız şehir hastaneleri ve yapımı devam edenlerle birlikte ülkemizin sağlık alanında çok büyük başarılara imza attığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için hayata geçirdiğimiz projelerle vatandaşımızın taleplerine cevap veriyoruz. Bakınız Anneler Süt Projesinden, spor alanlarının yapımına kadar farklı birçok alanda sağlıklı yaşamın önemi için çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz” diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN ÇAĞ ATLAMASINA VESİLE OLMUŞTUR”

Kocaeli’de yapımı süren Şehir hastanesinin de sağlık alanında atılmış devasa bir adım olduğunu sözlerine ekleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Artık ülkemizin güçlenmesi ve kalkınması ile halkımızın taleplerine karşılık verilen hizmetler de artık Türkiye’nin çağ atlamasına vesile olmuştur. Vatandaşlarımızın bu alanda duyduğu memnuniyetin sağlanmasından dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Hükümetlerimize ve Sağlık Bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kocaeli’de gerçekleştirilen sağlık yatırımlarında büyük katkılarıyla takiplerini gerçekleştiren Başbakan Yardımcımız Fikri Işık’a ve milletvekillerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.