Başkan Karaosmanoğlu, “Siyaset, insanı daha mutlu etmektir”

Kocaeli 05.02.2018 - 14:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Karaosmanoğlu, “Siyaset, insanı daha mutlu etmektir”

Başkan Karaosmanoğlu, Siyasi Parti İl Başkanlarını makamında ağırladı. Görüşmede, Kocaeli’de ki yatırımlar başta olmak üzere genel siyasi konularda görüşüldü.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, siyasi parti İl Başkanlarıyla bir araya geldi. Her ay düzenli bir şekilde bir araya gelen İl Başkanlarının ziyaretine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik ve BBP İl Başkanı Serhat Duyar katıldı. Siyaset, insanı daha mutlu etmektir diyen Karaosmanoğlu, “Bu birliktelik siyasetin güzel diyaloğuna büyük katkı sunuyor” dedi. “MEKÂNLARI CENNET, RUHLÂRI ŞÂD OLSUN” Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden yatırımları ve planlanan hizmetlerinin görüşüldüğü birliktelikte Afrin harekatı da gündeme geldi. Başkan Karaosmanoğlu bu konuda da, “El Bab’da, Cerablus’ta, Afrin’de terör örgütleriyle mücadele eden Mehmetçiklerimize dua ediyoruz. Rabbim onları korusun ve kahramanlarımızın ayağına taş değdirmesin. Bir kez daha ifade etmek isterim Afrin operasyonundaki kahraman şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve milletimize sabırlar dilerim. Mekânları cennet, ruhlârı şâd olsun” açıklamasını yaptı. “BU DUAYA AMİN DİYEN MİLYONLAR VAR” Somali’de, Arakan’da, Filistin’de ve dünyanın birçok yerinde mazlumların kendilerine uzatılacak bir eli beklediklerini de vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki toparlanan, kendine gelen, dünyaya nizam veren bir medeniyetimiz var. Bu anlayış geçmişiyle ve günümüzü ile hep var olmuştur ve var olmaya devam edecektir. Allah’a sonsuz şükür olsun ki bizim davamız ve duamız büyük ve güçlü Türkiye ile huzur içinde olan bir dünyadır. Bu duaya âmin diyen milyonlar var ki bizlerin en büyük gücü de budur” şeklinde konuştu. Birliktelik yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.
Başkan Karaosmanoğlu, Siyasi Parti İl Başkanlarını makamında ağırladı. Görüşmede, Kocaeli’de ki yatırımlar başta olmak üzere genel siyasi konularda görüşüldü.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, siyasi parti İl Başkanlarıyla bir araya geldi. Her ay düzenli bir şekilde bir araya gelen İl Başkanlarının ziyaretine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik ve BBP İl Başkanı Serhat Duyar katıldı. Siyaset, insanı daha mutlu etmektir diyen Karaosmanoğlu, “Bu birliktelik siyasetin güzel diyaloğuna büyük katkı sunuyor” dedi.

“MEKÂNLARI CENNET, RUHLÂRI ŞÂD OLSUN”

Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden yatırımları ve planlanan hizmetlerinin görüşüldüğü birliktelikte Afrin harekatı da gündeme geldi. Başkan Karaosmanoğlu bu konuda da, “El Bab’da, Cerablus’ta, Afrin’de terör örgütleriyle mücadele eden Mehmetçiklerimize dua ediyoruz. Rabbim onları korusun ve kahramanlarımızın ayağına taş değdirmesin. Bir kez daha ifade etmek isterim Afrin operasyonundaki kahraman şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve milletimize sabırlar dilerim. Mekânları cennet, ruhlârı şâd olsun” açıklamasını yaptı.

“BU DUAYA AMİN DİYEN MİLYONLAR VAR”

Somali’de, Arakan’da, Filistin’de ve dünyanın birçok yerinde mazlumların kendilerine uzatılacak bir eli beklediklerini de vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki toparlanan, kendine gelen, dünyaya nizam veren bir medeniyetimiz var. Bu anlayış geçmişiyle ve günümüzü ile hep var olmuştur ve var olmaya devam edecektir. Allah’a sonsuz şükür olsun ki bizim davamız ve duamız büyük ve güçlü Türkiye ile huzur içinde olan bir dünyadır. Bu duaya âmin diyen milyonlar var ki bizlerin en büyük gücü de budur” şeklinde konuştu. Birliktelik yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.