Başkan, ‘’Kültürümüzü asla unutturmayalım’’

Kocaeli 25.11.2015 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan, ‘’Kültürümüzü asla unutturmayalım’’

Başkan Karaosmanoğlu, STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentimizde yer alan Artvin Derneklerinin Başkanları ve Gümüşhane Tekkeliler Derneği yönetimiyle bir araya geldi. Memleketinden koparak kentimize gelen vatandaşlarımızın kültürlerini unutmamasının önemi değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Değerlerimizi koruduğumuz taktirde bizler bu topraklar üzerinde bağımsız yaşayabiliriz. Bunun aksi olmaya başladığında kendimizden ve ülkemizden kopmaya başlarız ki buda hiç ama hiç istemediğimiz bir durumdur” dedi.   SÜREKLİ VE VERİMLİ PROJELER YAPIN Kocaeli’de faaliyet gösteren Artvinliler Dernek Başkanları adına Mevlüt Ağra, 27 Kasım–1Aralık tarihleri arasında yapılacak kültürel şenliklerine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu da davet etti. Artvin Batum Dernekler Birliği olarak, Artvin tanıtım günlerinin aktif ve yoğun geçeceği belirtilirken, kültürel etkinlikler ve yöresel yemekler tanıtılacak. Ziyarette konuşan Gebze Artvinliler Dernek Başkanı Osman Alkan, “1 Kasım seçimleri şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Büyükşehir Belediyemizin Kocaeli’deki çalışmalarından dolayı başta sizleri ve ekibinizi tebrik ederim” derken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, “Dernek çalışmalarınızda ana felsefeniz sürekli ve verimli projeler yapmak olsun. Gençliğe hizmeti bu anlamda çok önemseyin. Birkaç nesil sonra kendi kültürünüzü öğretemediğiniz noktada, gelecekte dedenizden veya babanızdan öğrendiklerinizi veya yaşantınızı diğer nesillere aktaracak kimseyi bulamazsınız” şeklinde konuştu.   HİZMET ETTİĞİMİZ İÇİN VATANDAŞIMIZ BİZE DESTEK VERİYOR Gümüşhane Tekkeliler Dernek Başkanı Zülfikar Dağdeviren ve yönetimini de konuk eden Başkan Karaosmanoğlu, görüşmede derneğin mevcut çalışmaları hakkında bilgi aldı. Gençlere ve çocuklara yatırım yapılmasını isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Vatandaşımız bize hizmet ettiğimiz için destek veriyor. Sizler de topluma hayırlı çalışmalar yapmalısınız. Dernek binalarınız birer eğitim yuvası olsun” açıklamalarını yaptı.
Başkan Karaosmanoğlu, STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentimizde yer alan Artvin Derneklerinin Başkanları ve Gümüşhane Tekkeliler Derneği yönetimiyle bir araya geldi. Memleketinden koparak kentimize gelen vatandaşlarımızın kültürlerini unutmamasının önemi değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Değerlerimizi koruduğumuz taktirde bizler bu topraklar üzerinde bağımsız yaşayabiliriz. Bunun aksi olmaya başladığında kendimizden ve ülkemizden kopmaya başlarız ki buda hiç ama hiç istemediğimiz bir durumdur” dedi.

 

SÜREKLİ VE VERİMLİ PROJELER YAPIN

Kocaeli’de faaliyet gösteren Artvinliler Dernek Başkanları adına Mevlüt Ağra, 27 Kasım–1Aralık tarihleri arasında yapılacak kültürel şenliklerine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu da davet etti. Artvin Batum Dernekler Birliği olarak, Artvin tanıtım günlerinin aktif ve yoğun geçeceği belirtilirken, kültürel etkinlikler ve yöresel yemekler tanıtılacak. Ziyarette konuşan Gebze Artvinliler Dernek Başkanı Osman Alkan, “1 Kasım seçimleri şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Büyükşehir Belediyemizin Kocaeli’deki çalışmalarından dolayı başta sizleri ve ekibinizi tebrik ederim” derken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, “Dernek çalışmalarınızda ana felsefeniz sürekli ve verimli projeler yapmak olsun. Gençliğe hizmeti bu anlamda çok önemseyin. Birkaç nesil sonra kendi kültürünüzü öğretemediğiniz noktada, gelecekte dedenizden veya babanızdan öğrendiklerinizi veya yaşantınızı diğer nesillere aktaracak kimseyi bulamazsınız” şeklinde konuştu.

 

HİZMET ETTİĞİMİZ İÇİN VATANDAŞIMIZ BİZE DESTEK VERİYOR

Gümüşhane Tekkeliler Dernek Başkanı Zülfikar Dağdeviren ve yönetimini de konuk eden Başkan Karaosmanoğlu, görüşmede derneğin mevcut çalışmaları hakkında bilgi aldı. Gençlere ve çocuklara yatırım yapılmasını isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Vatandaşımız bize hizmet ettiğimiz için destek veriyor. Sizler de topluma hayırlı çalışmalar yapmalısınız. Dernek binalarınız birer eğitim yuvası olsun” açıklamalarını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.