Başkan Öztürk, Hoca Silin

Spor 09.05.2016 - 17:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Öztürk, Hoca Silin

Başkan Öztürk, Hoca Silin

Darıca G.B’de cevabı merakla beklenen sorular yanıtını buldu. 21 Mayıs’ta gerçekleşecek olan kongreye Mustafa Öztürk başkan adayı olarak girecek. Sarı yeşillilerde teknik patronluğa ise gelecek sezon da Ramazan Silin devam edecek. Bugün Öztürk’ün ofisinde bir araya gelen mevcut Başkan Örs ve Teknik Direktör Silin, yeni sezonun Darıca G.B’ye hayırlı olması temennisinde bulundular. KONGREDE TEK ADAY ÖZTÜRK Sezonun sona ermesinin ardından hareketli günler geçiren Darıca G.B’de gelecek sezonun başkanı ve teknik direktörü belli oldu. Abdullah Örs’ün başkanlık görevini bırakacağını açıklamasının ardından gözler başkanlık koltuğuna çevrilmişti. Bu sezon Başkan Örs’le birlikte  müthiş bir özveri gösteren Kulüp Basın Sözcüsü Mustafa Öztürk, yeni dönemde Darıca G.B başkanı olacak. ÖZTÜRK’ÜN OFİSİNDE BULUŞTULAR Onursal Başkan Şükrü Karabacak ve Mevcut Başkan Abdullah Örs ile teknik direktör konusunda istişare yapan Mustafa Öztürk, ilk icraatına teknik direktör belirsizliğinden başladı ve spekülasyonlara son noktayı koydu. Öztürk, Başkan Örs ve Teknik Direktör Silin ile birlikte bugün kendi ofisinde görüşme yaparak, Ramazan Silin ile yola devam kararı aldı. 
Başkan Öztürk, Hoca Silin

Darıca G.B’de cevabı merakla beklenen sorular yanıtını buldu. 21 Mayıs’ta gerçekleşecek olan kongreye Mustafa Öztürk başkan adayı olarak girecek. Sarı yeşillilerde teknik patronluğa ise gelecek sezon da Ramazan Silin devam edecek. Bugün Öztürk’ün ofisinde bir araya gelen mevcut Başkan Örs ve Teknik Direktör Silin, yeni sezonun Darıca G.B’ye hayırlı olması temennisinde bulundular.

KONGREDE TEK ADAY ÖZTÜRK

Sezonun sona ermesinin ardından hareketli günler geçiren Darıca G.B’de gelecek sezonun başkanı ve teknik direktörü belli oldu. Abdullah Örs’ün başkanlık görevini bırakacağını açıklamasının ardından gözler başkanlık koltuğuna çevrilmişti. Bu sezon Başkan Örs’le birlikte  müthiş bir özveri gösteren Kulüp Basın Sözcüsü Mustafa Öztürk, yeni dönemde Darıca G.B başkanı olacak.

ÖZTÜRK’ÜN OFİSİNDE BULUŞTULAR

Onursal Başkan Şükrü Karabacak ve Mevcut Başkan Abdullah Örs ile teknik direktör konusunda istişare yapan Mustafa Öztürk, ilk icraatına teknik direktör belirsizliğinden başladı ve spekülasyonlara son noktayı koydu. Öztürk, Başkan Örs ve Teknik Direktör Silin ile birlikte bugün kendi ofisinde görüşme yaparak, Ramazan Silin ile yola devam kararı aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.