Başkan Öztürk’ten TFF’ye teşekkür

Spor 30.11.2017 - 17:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Öztürk’ten TFF’ye teşekkür

Başkan Öztürk’ten TFF’ye teşekkür

Karasuspor deplasmanı öncesinde Gebzespor taraftarlarına verilen deplasman yasağı mor beyazlı camiada moralleri bozsa da, Türkiye Futbol Futbol Federasyonu’ndan Gebzespor’a sevindirici bir haber geldi. Önceki hafta oynanan Beylikdüzüspor maçının ardından disiplin kuruluna sevk edilen ve 6 Bin 500 TL’lik para cezasına çarptırılan Gebzespor’un TFF’ye gönderdiği savunmaya olumlu yanıt geldi. Gebzespor’un savunmasını yerinde bulan ve ceza tayinine gerek olmadığını Gebzespor Kulübü’ne yazılı olarak bildiren TFF, daha önceden açıklanan para cezasını kaldırdı. ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ Konuyla ilgili açıklama yaparak Türkiye Futbol Federasyonu’na teşekkür eden Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, ‘’Kulübümüze verilen para cezası sonrasında federasyona gönderdiğimiz savunmanın kabul edilip gözden geçirildiği için Türkiye Futbol Federasyonu disiplin kurulu ve yetkililerine kulübümüz adına teşekkür ediyorum’’dedi.
Başkan Öztürk’ten TFF’ye teşekkür

Karasuspor deplasmanı öncesinde Gebzespor taraftarlarına verilen deplasman yasağı mor beyazlı camiada moralleri bozsa da, Türkiye Futbol Futbol Federasyonu’ndan Gebzespor’a sevindirici bir haber geldi. Önceki hafta oynanan Beylikdüzüspor maçının ardından disiplin kuruluna sevk edilen ve 6 Bin 500 TL’lik para cezasına çarptırılan Gebzespor’un TFF’ye gönderdiği savunmaya olumlu yanıt geldi. Gebzespor’un savunmasını yerinde bulan ve ceza tayinine gerek olmadığını Gebzespor Kulübü’ne yazılı olarak bildiren TFF, daha önceden açıklanan para cezasını kaldırdı.

ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Konuyla ilgili açıklama yaparak Türkiye Futbol Federasyonu’na teşekkür eden Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, ‘’Kulübümüze verilen para cezası sonrasında federasyona gönderdiğimiz savunmanın kabul edilip gözden geçirildiği için Türkiye Futbol Federasyonu disiplin kurulu ve yetkililerine kulübümüz adına teşekkür ediyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.