19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Para Kaynağını Açıkladı!

Spor 07.07.2015 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Para Kaynağını Açıkladı!

Başkan, kamuoyunun haftalardır kafasını meşgul eden iki önemli sorunun yanıtını verdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Milliyet gazetesinden Ercan Güven'e açıklamalarda bulundu. Transferlere ödenecek paranın, takımdan gidenlerin getirisi ile büyük ölçüde karşılanacağını, arada makul bir miktarın kaldığını söyleyen Aziz Yıldırım, "Bu kulübe 30 milyon dolar cebimden verdim, tek kuruşunu istemedim; almam da. Kimseye de borç bırakmam. Durun daha ölmedim." dedi. Aziz Yıldırım, bir Katar Bankası ile Saracoğlu adının değiştirileceği söylentileri için "Hepsi palavra... Stadın isim hakkı için bir Türk şirketiyle görüşmelerimiz var. Asla silmeyeceğiz Şükrü Saracoğlu'nun adını. Önüne veya ardına bir sponsor adı koyabiliriz." ifadelerini kullandı. İşte Ercan Güven'in yazısı: "Muhalifinden fanatiğine her renkten futbol adamı Fenerbahçe'nin büyük transfer atağına şapka çıkarırken... Bitirim tribün elemanı rakip "meslektaşlarının" kıskançlık krizlerini "alayını transfer manyağı yaptık" diye körüklerken... Ben, "Fenerbahçe değirmeninin suyu nereden geliyor?" sorusunu atmıştım ortaya. Öyle ya... Mahkeme 3 Temmuz kumpasını tersine çevirirse kendi bırakacaktı sayın Aziz Yıldırım... Onaylarsa, zaten bırakmak zorunda kalacaktı. Bu görkemli takımın borçlarını kim ödeyecekti?.. Ve bence daha önemlisi; "yeni yıldızlar topluluğu" stattan Şükrü Saracoğlu adı silinerek mi finanse edilecekti. Eksik olmasın aradı sayın Yıldırım... -Ercan bey, Aziz Yıldırım böyle bir adam mı?.. Kimsenin sırtına yük bırakır mı? Kendisine de söylediğim için yazayım: -Ben de biliyorum nasıl biri olduğunuzu. Ancak bilgi olmayınca dedikodu başlar. Açıklayın diye şüpheleri yazdım. Kızar gibi oldu. -Bu kulübe başkan olduğumda, uçan kuşa borç vardı. Tenis topu torbalarıyla getirttim dolarları. 30 milyon dolar cebimden verdim, tek kuruşunu istemedim; almam da. Kimseye de borç bırakmam. Durun daha ölmedim. Buradayım. Asıl konuya girdim. -Sayın Yıldırım... Bir Katar Bankası ile Saracoğlu adının değiştirilmesini de kapsayan çok büyük sponsorluk lafları yazılıp çiziliyor. Esas merakım odur. -Hepsi palavra... Yok Katar bankası falan. Stadın isim hakkı için bir Türk şirketiyle görüşmelerimiz var. Kaynak:Milliyet Röportaj: Ercan Güven
Başkan, kamuoyunun haftalardır kafasını meşgul eden iki önemli sorunun yanıtını verdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Milliyet gazetesinden Ercan Güven'e açıklamalarda bulundu. Transferlere ödenecek paranın, takımdan gidenlerin getirisi ile büyük ölçüde karşılanacağını, arada makul bir miktarın kaldığını söyleyen Aziz Yıldırım, "Bu kulübe 30 milyon dolar cebimden verdim, tek kuruşunu istemedim; almam da. Kimseye de borç bırakmam. Durun daha ölmedim." dedi.

Aziz Yıldırım, bir Katar Bankası ile Saracoğlu adının değiştirileceği söylentileri için "Hepsi palavra... Stadın isim hakkı için bir Türk şirketiyle görüşmelerimiz var. Asla silmeyeceğiz Şükrü Saracoğlu'nun adını. Önüne veya ardına bir sponsor adı koyabiliriz." ifadelerini kullandı.

İşte Ercan Güven'in yazısı:

"Muhalifinden fanatiğine her renkten futbol adamı Fenerbahçe'nin büyük transfer atağına şapka çıkarırken...

Bitirim tribün elemanı rakip "meslektaşlarının" kıskançlık krizlerini "alayını transfer manyağı yaptık" diye körüklerken...

Ben, "Fenerbahçe değirmeninin suyu nereden geliyor?" sorusunu atmıştım ortaya.

Öyle ya...

Mahkeme 3 Temmuz kumpasını tersine çevirirse kendi bırakacaktı sayın Aziz Yıldırım... Onaylarsa, zaten bırakmak zorunda kalacaktı. Bu görkemli takımın borçlarını kim ödeyecekti?.. Ve bence daha önemlisi; "yeni yıldızlar topluluğu" stattan Şükrü Saracoğlu adı silinerek mi finanse edilecekti.

Eksik olmasın aradı sayın Yıldırım...

-Ercan bey, Aziz Yıldırım böyle bir adam mı?.. Kimsenin sırtına yük bırakır mı?
Kendisine de söylediğim için yazayım:

-Ben de biliyorum nasıl biri olduğunuzu. Ancak bilgi olmayınca dedikodu başlar. Açıklayın diye şüpheleri yazdım. Kızar gibi oldu.

-Bu kulübe başkan olduğumda, uçan kuşa borç vardı. Tenis topu torbalarıyla getirttim dolarları. 30 milyon dolar cebimden verdim, tek kuruşunu istemedim; almam da. Kimseye de borç bırakmam. Durun daha ölmedim. Buradayım.

Asıl konuya girdim.

-Sayın Yıldırım... Bir Katar Bankası ile Saracoğlu adının değiştirilmesini de kapsayan çok büyük sponsorluk lafları yazılıp çiziliyor. Esas merakım odur.

-Hepsi palavra... Yok Katar bankası falan. Stadın isim hakkı için bir Türk şirketiyle görüşmelerimiz var.

Kaynak:Milliyet

Röportaj: Ercan Güven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.