19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Sarıbay; “Katılmayacağım”

Siyaset 16.01.2018 - 13:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Sarıbay; “Katılmayacağım”

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il başkanları toplantısına katılıp katılmayacağı konusunda net konuştu!

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il başkanları toplantısına bundan sonra asla katılmayacağını ifade ederek, “Bunu diğer il başkanlarına da söyledim” dedi CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il başkanları toplantısına katılmayacağını ifade etti. Bu konuyla alakalı daha önce de net ifadeler kullandığını söyleyen Sarıbay, “10 defa söyledim. Ben il başkanları toplantılarına katılmayacağım. Bununla alakalı kongrede de açıklama yaptım. Duruşum net olmasına rağmen bu konuda hala sorular gelmesini doğru bulmuyorum” ifadelerini kullandı. ZATEN SOKAKTAYIM Sarıbay, hafta sonu birçok eyleme katılmasıyla alakalı ise, “Ben zaten her zaman sokaktaydım. Asıl, beni sokağa çıkmıyor diye eleştirenler sokakta yoktu. Ben dün olduğu gibi yarın da sokakta olmaya devam edeceğim. Umarım beni bu yönde eleştirenler de sokakta olur” şeklinde konuştu.
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il başkanları toplantısına katılıp katılmayacağı konusunda net konuştu!

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il başkanları toplantısına bundan sonra asla katılmayacağını ifade ederek, “Bunu diğer il başkanlarına da söyledim” dedi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il başkanları toplantısına katılmayacağını ifade etti. Bu konuyla alakalı daha önce de net ifadeler kullandığını söyleyen Sarıbay, “10 defa söyledim. Ben il başkanları toplantılarına katılmayacağım. Bununla alakalı kongrede de açıklama yaptım. Duruşum net olmasına rağmen bu konuda hala sorular gelmesini doğru bulmuyorum” ifadelerini kullandı.

ZATEN SOKAKTAYIM

Sarıbay, hafta sonu birçok eyleme katılmasıyla alakalı ise, “Ben zaten her zaman sokaktaydım. Asıl, beni sokağa çıkmıyor diye eleştirenler sokakta yoktu. Ben dün olduğu gibi yarın da sokakta olmaya devam edeceğim. Umarım beni bu yönde eleştirenler de sokakta olur” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.