Başkan Sarıca Kandili Kutladı

Siyaset 08.11.2019 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Sarıca Kandili Kutladı

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin doğum yıldönümü olduğunu hatırlatan ve hemşerilerinin, milletimizin ve İslam âleminin mübarek Mevlid kandilini kutlayan Başkan Sarıca mesajında şu görüşleri ifade etti, “Hz. Rasulullah’ın doğumu, insanlığı şereflendirişi, Peygamber olarak seçilişi, tüm insanlık için bir dönüm noktasıdır. Çünkü O, tüm çağlara ve tüm insanlara örnek olarak gönderilmiştir. Biz Müslümanlara düşen görev; O’nu bir model şahsiyet olarak anlayıp, güzel ahlakını yaşayarak insanlığın dikkatine sunmaktır. Aile hayatımızda, ticari hayatımızda, insani ilişkilerimizde, toplumsal ilişkilerimizde hep onun ahlakını ve uygulamalarını örnek almaktır. Mübarek Mevlid kandilini bu duygu ve düşüncelerle idrak ederken, hemşerilerimin, milletimizin ve İslam âleminin Mevlid kandilini kutluyor, mevlid kandilinin İslam âlemine ve tüm insanlığa sevgi, barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum”dedi.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin doğum yıldönümü olduğunu hatırlatan ve hemşerilerinin, milletimizin ve İslam âleminin mübarek Mevlid kandilini kutlayan Başkan Sarıca mesajında şu görüşleri ifade etti, “Hz. Rasulullah’ın doğumu, insanlığı şereflendirişi, Peygamber olarak seçilişi, tüm insanlık için bir dönüm noktasıdır. Çünkü O, tüm çağlara ve tüm insanlara örnek olarak gönderilmiştir. Biz Müslümanlara düşen görev; O’nu bir model şahsiyet olarak anlayıp, güzel ahlakını yaşayarak insanlığın dikkatine sunmaktır. Aile hayatımızda, ticari hayatımızda, insani ilişkilerimizde, toplumsal ilişkilerimizde hep onun ahlakını ve uygulamalarını örnek almaktır. Mübarek Mevlid kandilini bu duygu ve düşüncelerle idrak ederken, hemşerilerimin, milletimizin ve İslam âleminin Mevlid kandilini kutluyor, mevlid kandilinin İslam âlemine ve tüm insanlığa sevgi, barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.