GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Şayir’den GEBKİM’e teşekkür

Dilovası 05.04.2020 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Şayir’den GEBKİM’e teşekkür

Dilovası Belediyesi tarafından başlatılan Koronavirüs’ü ile ilgili mücadeleye GEBKİM OSB’den destek geldi. Tüm dünyada büyük endişe yaratan Koronavirüs salgını ile ilgili çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Dilovası Belediyesi temizlik ekiplerine bir destek te Dilovası’nda faaliyet gösteren GEBKİM OSB’den geldi. GEBKİM’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ Dilovası’nda bulunan Gebze Kimyacılar Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Vefa İbrahim Arabacı ve yönetimi Koronavirüs’le ilgili Dilovası Belediyesi’nin sürdürdüğü mücadeleye destek vermek için OSB içerisinde üretilen dezenfekte ilaçları ile Dilovası ana arterlerini ve Dilovası Devlet Hastanesi etrafını baştan aşağı komple dezenfekte etti. Sabah başlayan dezenfekte çalışmasında tüm yolları ilaçlayan GEBKİM OSB’nin örnek davranışına Dilovalılar da takdirle karşıladı.  BAŞKAN ŞAYİR, TEŞEKKÜR ETTİ GEBKİM OSB Başkanı Vefa İbrahim Arabacı ve yönetimi tarafından başlatılan dezenfekte çalışmaları Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafından da memnuniyetle karşılandı. GEBKİM OSB yönetimine teşekkür eden Başkan Şayir, “Tüm dünya gibi ülkemizde de Koronarivüs’le ilgili büyük mücadele veriliyor. Bizde Dilovası Belediyesi olarak halkımızın sağlığı için 7/24 tüm ekiplerimizle mücadelemizi sürdürürken GEBKİM OSB Başkanı Vefa İbrahim Arabacı ve yönetimi tarafından da bu şekilde destek görmek bizleri sevindirdi. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde OSB yönetiminin davranışı diğer kurumlara örnek olur İnancındayım. İnşallah bu salgın belasından kısa sürede hep birlikte kurtulacağız. Yine eski güzel günlerimize devam edeceğiz.”dedi.

Dilovası Belediyesi tarafından başlatılan Koronavirüs’ü ile ilgili mücadeleye GEBKİM OSB’den destek geldi. Tüm dünyada büyük endişe yaratan Koronavirüs salgını ile ilgili çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Dilovası Belediyesi temizlik ekiplerine bir destek te Dilovası’nda faaliyet gösteren GEBKİM OSB’den geldi.

GEBKİM’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Dilovası’nda bulunan Gebze Kimyacılar Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Vefa İbrahim Arabacı ve yönetimi Koronavirüs’le ilgili Dilovası Belediyesi’nin sürdürdüğü mücadeleye destek vermek için OSB içerisinde üretilen dezenfekte ilaçları ile Dilovası ana arterlerini ve Dilovası Devlet Hastanesi etrafını baştan aşağı komple dezenfekte etti. Sabah başlayan dezenfekte çalışmasında tüm yolları ilaçlayan GEBKİM OSB’nin örnek davranışına Dilovalılar da takdirle karşıladı. 

BAŞKAN ŞAYİR, TEŞEKKÜR ETTİ

GEBKİM OSB Başkanı Vefa İbrahim Arabacı ve yönetimi tarafından başlatılan dezenfekte çalışmaları Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafından da memnuniyetle karşılandı. GEBKİM OSB yönetimine teşekkür eden Başkan Şayir, “Tüm dünya gibi ülkemizde de Koronarivüs’le ilgili büyük mücadele veriliyor. Bizde Dilovası Belediyesi olarak halkımızın sağlığı için 7/24 tüm ekiplerimizle mücadelemizi sürdürürken GEBKİM OSB Başkanı Vefa İbrahim Arabacı ve yönetimi tarafından da bu şekilde destek görmek bizleri sevindirdi. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde OSB yönetiminin davranışı diğer kurumlara örnek olur İnancındayım. İnşallah bu salgın belasından kısa sürede hep birlikte kurtulacağız. Yine eski güzel günlerimize devam edeceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.