19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Şayir’den Kadir Gecesi mesajı

Dilovası 19.05.2020 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Şayir’den Kadir Gecesi mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Şayir, yayınladığı mesajında; Kadir Gecesi'nin tüm insanlığa, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dileyerek “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan Ayının manevi atmosferini ve eşsiz bereketini hep birlikte yaşıyoruz. Bugünde ‘Bin aydan daha hayırlı olan’ Kadir Gecemizi idrak edeceğiz. REFAH VE MUTLULUĞA VESİLE OLSUN  İslam Alemi’nin en mübarek gecesi olan Kadir Gecesi’nin gereklerinden biri de Müslümanlar arasında kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirecek olmasıdır. Sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, rahmet ve mağfiretin yağmur gibi yağdığı bu mübarek gecenin ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin refah ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum. SALGIN SON BULSUN Günahların bağışlanacağı, duaların kabul edileceği bu gecenin, tüm dünyayı etkisi altına alan salgının son bulmasına vesile olması en büyük arzumuzdur. Bu gecede, tüm dünyadaki birbirimiz için, ümmetin huzuru ve mutluluğu için de ellerimizi semaya açacağız. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bu duygularla, tüm hemşerilerimin Kadir Gecesini kutluyor, ülkemiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını en kalbi duygularımla temenni ediyorum” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Şayir, yayınladığı mesajında; Kadir Gecesi'nin tüm insanlığa, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dileyerek “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan Ayının manevi atmosferini ve eşsiz bereketini hep birlikte yaşıyoruz. Bugünde ‘Bin aydan daha hayırlı olan’ Kadir Gecemizi idrak edeceğiz.


REFAH VE MUTLULUĞA VESİLE OLSUN 
İslam Alemi’nin en mübarek gecesi olan Kadir Gecesi’nin gereklerinden biri de Müslümanlar arasında kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirecek olmasıdır. Sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, rahmet ve mağfiretin yağmur gibi yağdığı bu mübarek gecenin ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin refah ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum.


SALGIN SON BULSUN
Günahların bağışlanacağı, duaların kabul edileceği bu gecenin, tüm dünyayı etkisi altına alan salgının son bulmasına vesile olması en büyük arzumuzdur. Bu gecede, tüm dünyadaki birbirimiz için, ümmetin huzuru ve mutluluğu için de ellerimizi semaya açacağız. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bu duygularla, tüm hemşerilerimin Kadir Gecesini kutluyor, ülkemiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını en kalbi duygularımla temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.