Başkan Şayir’den vatandaşlara ‘maske’ uyarısı!

Dilovası 06.10.2020 - 13:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Şayir’den vatandaşlara ‘maske’ uyarısı!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, eldiven ve maske atıklarının yerlere atılmasının virüs yayılma hızını arttırdığını belirterek vatandaşlardan atıkları çöp kutularına atmalarını istedi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, salgın tedbirleri kapsamında kullanılan maske ve eldivenlerin kullanıldıktan sonra yerlere atılmasının sürecin işleyişine kötü etki bırakacağını açıklayarak vatandaşlardan atıkların çöpe atılması gerektiğini söyledi. Salgının yayılma hızının düşmesi için duyarlı olma çağrısı yapan Başkan Şayir; “Yerlere atılan eldiven ve maskeler, çevreyi kirletmenin yanında virüs yayılma hızını da artırır. Lütfen, kullandığımız eldiven ve maskelerimizi çöp kutularına atalım” ifadelerinde bulundu.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, eldiven ve maske atıklarının yerlere atılmasının virüs yayılma hızını arttırdığını belirterek vatandaşlardan atıkları çöp kutularına atmalarını istedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, salgın tedbirleri kapsamında kullanılan maske ve eldivenlerin kullanıldıktan sonra yerlere atılmasının sürecin işleyişine kötü etki bırakacağını açıklayarak vatandaşlardan atıkların çöpe atılması gerektiğini söyledi. Salgının yayılma hızının düşmesi için duyarlı olma çağrısı yapan Başkan Şayir; “Yerlere atılan eldiven ve maskeler, çevreyi kirletmenin yanında virüs yayılma hızını da artırır. Lütfen, kullandığımız eldiven ve maskelerimizi çöp kutularına atalım” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.