Başkan Şayir, “Dualarımızı eksik etmemeliyiz”

Dilovası 24.04.2020 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Şayir, “Dualarımızı eksik etmemeliyiz”

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ramazan ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında Ramazan ayının sağlık, bereket ve huzur getirmesini diledi. Başkan Şayir, Koronavirüs dolayısıyla zor günler geçiren ülkemizin Ramazan ayında huzura kavuşmasını temenni ettiğini ifade ederek şunları kaydetti: “Bu yıl da on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Korona virüs nedeniyle buruk bir şekilde karşıladığımız Ramazan ayının bu salgından kurtulmamıza vesile olmasını diliyorum. GÜZEL GÜNLERE KAVUŞMAK İÇİN DUA EDELİM Ramazan ayı birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik ile maneviyatın daha da güçlü yaşandığı bir aydır. Birlik ve beraberlik içinde hareket edip, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ulaşmanın feyzini yaşayarak, ülke olarak ta zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerden birlikte kurtulmanın duygularını yaşamalıyız. En özel ibadetlerimizden olan Ramazan ayında tüm dertlerimizden kurtulmak için bol bol dua edelim. Rabbimizden sağlık, huzur ve mutluluk dileyelim. Ramazan sofralarımıza bereketin gelmesi, yeniden camilerimizi doldurarak, omuz omuza saf tutup ibadetlerimizi yapabilmek ve güzel günlere kavuşmak için dua edelim. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam Aleminin ve vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan ayını kutluyor, sağlık, mutluluk ve afiyet içerisinde bir Ramazan ayı geçirmelerini diliyorum.”dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ramazan ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında Ramazan ayının sağlık, bereket ve huzur getirmesini diledi. Başkan Şayir, Koronavirüs dolayısıyla zor günler geçiren ülkemizin Ramazan ayında huzura kavuşmasını temenni ettiğini ifade ederek şunları kaydetti: “Bu yıl da on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Korona virüs nedeniyle buruk bir şekilde karşıladığımız Ramazan ayının bu salgından kurtulmamıza vesile olmasını diliyorum.

GÜZEL GÜNLERE KAVUŞMAK İÇİN DUA EDELİM

Ramazan ayı birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik ile maneviyatın daha da güçlü yaşandığı bir aydır. Birlik ve beraberlik içinde hareket edip, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ulaşmanın feyzini yaşayarak, ülke olarak ta zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerden birlikte kurtulmanın duygularını yaşamalıyız. En özel ibadetlerimizden olan Ramazan ayında tüm dertlerimizden kurtulmak için bol bol dua edelim. Rabbimizden sağlık, huzur ve mutluluk dileyelim. Ramazan sofralarımıza bereketin gelmesi, yeniden camilerimizi doldurarak, omuz omuza saf tutup ibadetlerimizi yapabilmek ve güzel günlere kavuşmak için dua edelim. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam Aleminin ve vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan ayını kutluyor, sağlık, mutluluk ve afiyet içerisinde bir Ramazan ayı geçirmelerini diliyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.