GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Şayir kandiller birliğimizi güçlendirecek!

Dilovası 07.04.2020 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Şayir kandiller birliğimizi güçlendirecek!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Berat Kandili'nin Dilovası’na, Türkiye'ye ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini diledi. Ülke olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan bir süreçten geçtiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Koronavirüs salgını ile canla başla mücadele ettiğimiz bu süreçte devletimiz halkımızın sağlığı için her türlü tedbiri alırken, bizde Dilovası Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla halkımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah bu günleri geride bırakarak güzel günleri hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Bunun içi halkımızdan evde kalmalarını ve belirlenen kurallara riayet etmelerini istiyoruz.”dedi. TOPLUMSAL SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDA OLMALIYIZ Başkan Şayir, “Berat Kandilini idrak edeceğimiz böylesi mübarek gecelerde toplumsal sorumluluğumuzun da farkında olmalıyız. Dayanışma ve yardımlaşma içinde birbirimizi severek, hoşgörü, sabır, bütünlük, dostluk ve sevgiyle güzellikleri paylaşalım. Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, pek çok güzelliğin yaşandığı Ramazanı ayını müjdeleyen Berat Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşayacağımız bu günlerde tüm vatandaşlarımızın Mübarek Berat Kandili tebrik eder, Berat Kandilinin başta İslam Dünyası olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim” ifadelerine yer verdi.  

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Berat Kandili'nin Dilovası’na, Türkiye'ye ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini diledi. Ülke olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan bir süreçten geçtiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Koronavirüs salgını ile canla başla mücadele ettiğimiz bu süreçte devletimiz halkımızın sağlığı için her türlü tedbiri alırken, bizde Dilovası Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla halkımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah bu günleri geride bırakarak güzel günleri hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Bunun içi halkımızdan evde kalmalarını ve belirlenen kurallara riayet etmelerini istiyoruz.”dedi.

TOPLUMSAL SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDA OLMALIYIZ

Başkan Şayir, “Berat Kandilini idrak edeceğimiz böylesi mübarek gecelerde toplumsal sorumluluğumuzun da farkında olmalıyız. Dayanışma ve yardımlaşma içinde birbirimizi severek, hoşgörü, sabır, bütünlük, dostluk ve sevgiyle güzellikleri paylaşalım. Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, pek çok güzelliğin yaşandığı Ramazanı ayını müjdeleyen Berat Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşayacağımız bu günlerde tüm vatandaşlarımızın Mübarek Berat Kandili tebrik eder, Berat Kandilinin başta İslam Dünyası olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.