BAŞKAN TOLTAR’IN HAFTA SONU MESAİSİ YOĞUN OLDU

Dilovası 22.08.2016 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKAN TOLTAR’IN HAFTA SONU MESAİSİ YOĞUN OLDU

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede hafta sonu yapılan düğün, nişan ve sünnet cemiyetlerine katılarak vatandaşların sevincine ortak olmaya devam etti.

Her fırsatta halkın yanında olan halkın mutluluğunu ve üzüntüsünü paylaşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonu düzenlenen düğün, nişan ve sünnet cemiyetlerine katıldı. Düğün, nişan nikâh ve sünnet ve çeşitli organizasyonlarla oldukça yoğun bir hafta sonu geçiren Belediye Başkanı Ali Toltar tüm etkinliklere katılarak ilçe halkının her zaman yanında olarak sevinçlerine ortak olmaya devam ediyor. Halkla sık sık çeşitli etkinliklerde bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Toltar,  düğün ve nikâh törenlerine katılarak gençlerimizin en güzel günlerini paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Yoğun belediye hizmetleri ve çalışma temposuna rağmen hafta içi her gün mesaisinin büyük bir bölümünü sorunlara çözüm üreterek geçiren Başkan Toltar, hafta sonu da çalışmalarına ara vermiyor. Dernek ve sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerine, işyeri açılışlarına cenaze  taziyelerine ve düğün törenlerine katılan Belediye Başkanı Ali Toltar, davetleri geri çevirmiyor halkın mutluluğunu da üzüntüsünü de paylaşıyor. Hafta içi yoğun bir çalışma temposu yaşayan Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonu da ilçenin farklı noktalarında devam eden belediye çalışmalarını tek tek yerinde inceledi, halkla sohbet etti.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede hafta sonu yapılan düğün, nişan ve sünnet cemiyetlerine katılarak vatandaşların sevincine ortak olmaya devam etti.

Her fırsatta halkın yanında olan halkın mutluluğunu ve üzüntüsünü paylaşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonu düzenlenen düğün, nişan ve sünnet cemiyetlerine katıldı.

Düğün, nişan nikâh ve sünnet ve çeşitli organizasyonlarla oldukça yoğun bir hafta sonu geçiren Belediye Başkanı Ali Toltar tüm etkinliklere katılarak ilçe halkının her zaman yanında olarak sevinçlerine ortak olmaya devam ediyor. Halkla sık sık çeşitli etkinliklerde bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Toltar,  düğün ve nikâh törenlerine katılarak gençlerimizin en güzel günlerini paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yoğun belediye hizmetleri ve çalışma temposuna rağmen hafta içi her gün mesaisinin büyük bir bölümünü sorunlara çözüm üreterek geçiren Başkan Toltar, hafta sonu da çalışmalarına ara vermiyor. Dernek ve sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerine, işyeri açılışlarına cenaze  taziyelerine ve düğün törenlerine katılan Belediye Başkanı Ali Toltar, davetleri geri çevirmiyor halkın mutluluğunu da üzüntüsünü de paylaşıyor.

Hafta içi yoğun bir çalışma temposu yaşayan Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonu da ilçenin farklı noktalarında devam eden belediye çalışmalarını tek tek yerinde inceledi, halkla sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.