Başkan Toltar’a teşekküre gittiler

Spor 07.02.2016 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Toltar’a teşekküre gittiler

Süper Amatör Lige çıkan Dilovası Belediye Sporun yönetimi Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ederek Başkan Toltar’a maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Dilovası Belediyespor Başkanı Recep Laç Halit Ekinci, Bekir Dursun, Servet Ataş, Bekir Kılavlı ile birlikte Teknik Direktör Çetin Kılıç Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ettiler. Dilovası Belediye Spor’un başarıları ve şampiyonluğunda Belediye Başkanı Ali Toltar’ın hem maddi hem de manevi desteklerini gördüklerini belirten Belediyespor Yönetimi, Belediye Başkanı Ali Toltar’a teşekkür ettiler. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ilçedeki sportif faaliyetlere imkanları doğrultusunda her türlü desteği verdiklerini ve vereceklerini ifade ederek, “Bu başarılı neticeleri görmek bizleri mutlu ediyor. Desteklerimizin karşılığını görmek bizleri mutlu ediyor. ilçedeki sportif aktiviteleri maddi ve manevi desteklerimizi esirgemiyoruz. Gençlerin  spora yönlendirilmesinin meyvelerini başarı ile almaktalar. Sporun her türlüsüne elimizden geldiğince destek olmaktayız. Bu gün burada bir sevinci bir kez daha yaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Antalya da Düzenlenen Wushu şampiyonasında Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü elde etmelerinden sonra bu sefer de futbol takımlarımız aynı başarıyı göstererek guruplarında şampiyon olarak süper amatör lige çıkmanın haklı gururunu bize yaşatıyorlar. Tüm futbolcu, teknik ekip ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Süper Amatör Lige çıkan Dilovası Belediye Sporun yönetimi Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ederek Başkan Toltar’a maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Dilovası Belediyespor Başkanı Recep Laç Halit Ekinci, Bekir Dursun, Servet Ataş, Bekir Kılavlı ile birlikte Teknik Direktör Çetin Kılıç Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ettiler. Dilovası Belediye Spor’un başarıları ve şampiyonluğunda Belediye Başkanı Ali Toltar’ın hem maddi hem de manevi desteklerini gördüklerini belirten Belediyespor Yönetimi, Belediye Başkanı Ali Toltar’a teşekkür ettiler.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ilçedeki sportif faaliyetlere imkanları doğrultusunda her türlü desteği verdiklerini ve vereceklerini ifade ederek, “Bu başarılı neticeleri görmek bizleri mutlu ediyor. Desteklerimizin karşılığını görmek bizleri mutlu ediyor. ilçedeki sportif aktiviteleri maddi ve manevi desteklerimizi esirgemiyoruz. Gençlerin  spora yönlendirilmesinin meyvelerini başarı ile almaktalar. Sporun her türlüsüne elimizden geldiğince destek olmaktayız. Bu gün burada bir sevinci bir kez daha yaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Antalya da Düzenlenen Wushu şampiyonasında Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü elde etmelerinden sonra bu sefer de futbol takımlarımız aynı başarıyı göstererek guruplarında şampiyon olarak süper amatör lige çıkmanın haklı gururunu bize yaşatıyorlar. Tüm futbolcu, teknik ekip ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.