Başkan Toltar Ağrıda

Dilovası 09.07.2017 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Toltar Ağrıda

Ağrı ve İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen "9. Pişmaniye Festivali" kapsamında, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan İle Birlikte Ağrının Diyadin İlçesine gittiler..

Ağrı’da yapılan pişmaniye festivali için İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve bir heyet ile birlikte Atatürk Havalimanı’ndan sabah 09.00 uçağı ile Ağrı’ya gitti.    Başkan Doğan ve beraberindekiler, Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı’nda büyük ilgiyle karşılandılar. Havalimanında Diyadin Belediye Başkan vekili Salih Yaşar, Eleşkirt Belediye Başkanı Selahattin Sarı, AK Parti İl Başkan Vekili Sıddık Aldemir, merkez ilçe başkanı Latif Birgül, TÜGVA Ağrı İl Başkan Yardımcısı Mehmet Salık, Ağrılı İzmit Belediye meclis üyesi Ersin Alpaslanve kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Başkan Doğan ve beraberindekileri daha sonra 45 gün içinde bitecek olan İzmit-Diyadin Dostluk Parkı’nın temel atma törenine geçtiler. Temel atma töreninde Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da yer aldı. İzmit Belediye Başkanı Doğan ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a burada da bölge halkı büyük sevgi gösterisinde bulundu. Başkanlar, vatandaşların tek tek ellerini sıkıp, “Bütün çabamız sizleri mutlu edecek, yüzünüzü güldürecek hizmetleri yapmak içindir. Sizin sevginiz ve güveninizle devletimiz buralara daha çok hizmetler yapacak” dedi. Vatandaşlar da Başkan Toltar ve Başkan Doğan’ı aralarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek yapılan hizmetler için teşekkür ettiler.Başkanlar ve beraberindekiler daha sonra pişmaniye festival etkinlikleriyle açılışlarına geçtiler.
Ağrı ve İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen "9. Pişmaniye Festivali" kapsamında, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan İle Birlikte Ağrının Diyadin İlçesine gittiler..

Ağrı’da yapılan pişmaniye festivali için İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve bir heyet ile birlikte Atatürk Havalimanı’ndan sabah 09.00 uçağı ile Ağrı’ya gitti. 

 

Başkan Doğan ve beraberindekiler, Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı’nda büyük ilgiyle karşılandılar.

Havalimanında Diyadin Belediye Başkan vekili Salih Yaşar, Eleşkirt Belediye Başkanı Selahattin Sarı, AK Parti İl Başkan Vekili Sıddık Aldemir, merkez ilçe başkanı Latif Birgül, TÜGVA Ağrı İl Başkan Yardımcısı Mehmet Salık, Ağrılı İzmit Belediye meclis üyesi Ersin Alpaslanve kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Başkan Doğan ve beraberindekileri daha sonra 45 gün içinde bitecek olan İzmit-Diyadin Dostluk Parkı’nın temel atma törenine geçtiler. Temel atma töreninde Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da yer aldı. İzmit Belediye Başkanı Doğan ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a burada da bölge halkı büyük sevgi gösterisinde bulundu. Başkanlar, vatandaşların tek tek ellerini sıkıp, “Bütün çabamız sizleri mutlu edecek, yüzünüzü güldürecek hizmetleri yapmak içindir. Sizin sevginiz ve güveninizle devletimiz buralara daha çok hizmetler yapacak” dedi. Vatandaşlar da Başkan Toltar ve Başkan Doğan’ı aralarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek yapılan hizmetler için teşekkür ettiler.Başkanlar ve beraberindekiler daha sonra pişmaniye festival etkinlikleriyle açılışlarına geçtiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.