Başkan Toltar Çalışmaları İnceledi

Dilovası 01.04.2015 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Başkan Toltar Çalışmaları İnceledi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yapım aşamasında olan Kapalı Spor Salonu çalışmalarını inceledi.

Dilovası, Diliskelesi Mahallesine yapımı devam eden ve çalışmaları tüm hızıyla süren Polisan Kapalı Spor Salonunu yerinde inceleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar‘a AK Parti Dilovası İlçe Başkan vekili Fazıl Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları başkanı Semih Kaya ile belediye meclis üyeleri eşlik etti. Dilovası Belediyesi tarafından yeri tahsis edilen spor kompleksinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Toltar,”Yapımı devam eden Çok Amaçlı Spor Salonumuza ilçemizdeki gençlerimizi teşvik etmeliyiz. Spor Kompleksi tamamlandığında gençlerimizin spor aktiviteler ile zaman geçireceği çok güzel bir sosyal proje olacak bizler belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğumuz gibi bundan sonrada sosyal ve spor alanlarında çalışmalar yaparak halkımızın ihtiyaç ve taleplerini yerine getireceğiz" dedi. ÇOK AMAÇLI SALON Kapalı Spor Salonu projesi tamamlandığında,  antrenman odaları, soyunma odaları, büfe, beden eğitimi öğretmenler odası, kamera reji odası, eğitmen odası ve hakem odasının içinde bulunduğu bir spor kompleksine kavuşmuş olacak.               
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yapım aşamasında olan Kapalı Spor Salonu çalışmalarını inceledi.

Dilovası, Diliskelesi Mahallesine yapımı devam eden ve çalışmaları tüm hızıyla süren Polisan Kapalı Spor Salonunu yerinde inceleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar‘a AK Parti Dilovası İlçe Başkan vekili Fazıl Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları başkanı Semih Kaya ile belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Dilovası Belediyesi tarafından yeri tahsis edilen spor kompleksinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Toltar,”Yapımı devam eden Çok Amaçlı Spor Salonumuza ilçemizdeki gençlerimizi teşvik etmeliyiz. Spor Kompleksi tamamlandığında gençlerimizin spor aktiviteler ile zaman geçireceği çok güzel bir sosyal proje olacak bizler belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğumuz gibi bundan sonrada sosyal ve spor alanlarında çalışmalar yaparak halkımızın ihtiyaç ve taleplerini yerine getireceğiz" dedi.

ÇOK AMAÇLI SALON

Kapalı Spor Salonu projesi tamamlandığında,  antrenman odaları, soyunma odaları, büfe, beden eğitimi öğretmenler odası, kamera reji odası, eğitmen odası ve hakem odasının içinde bulunduğu bir spor kompleksine kavuşmuş olacak. 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.