BAŞKAN TOLTAR’DAN 10 KASIM MESAJI

Dilovası 10.11.2016 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKAN TOLTAR’DAN 10 KASIM MESAJI

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. ATATÜRK’Ü SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ… Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, mesajında şunları kaydetti: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 78.ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. Başkan Toltar, Aziz Milletimizin, Anadolu topraklarından silinmek istendiği dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandıran Mustafa Kemal Atatürk, Millet iradesine dayalı çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarak, yepyeni bir çığır açmıştır. Anadolu topraklarından yükselen bu bağımsızlık ve özgürlük meşalesi, dünyada pek çok topluma da örnek olmuştur. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza etme, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir.”  

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ATATÜRK’Ü SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ…

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, mesajında şunları kaydetti: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 78.ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. Başkan Toltar, Aziz Milletimizin, Anadolu topraklarından silinmek istendiği dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandıran Mustafa Kemal Atatürk, Millet iradesine dayalı çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarak, yepyeni bir çığır açmıştır. Anadolu topraklarından yükselen bu bağımsızlık ve özgürlük meşalesi, dünyada pek çok topluma da örnek olmuştur. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza etme, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.