Başkan Toltar'dan Erbakan Vakfı'na Ziyaret

Dilovası 16.06.2017 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Toltar'dan Erbakan Vakfı'na Ziyaret

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Erbakan Vakfı Dilovası Şubesine ziyarete bulundu. Gerçekleştirilen ziyaret çerçevesinde Erbakan Vakfı'nın ülke genelinde çok önemli hizmetlerde bulunduğunu vurgulayan başkan Toltar, Milli mücadele içerisinde yoğrulmuş ve vefat edinceye kadar davası için inancı için mücadele etmiş bir lider olan Erbakan hocanın soy ismini taşıyan bir vakıfta bulunmaktan onur duyduğunu belirtti. Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anlamak ve milli mücadele uğruna vermiş olduğu mücadeleyi gençlere, öğrencilere anlatmak gerektiğini vurgulayan Başkan Toltar, 'Erbakan hocamızı anlamalıyız. Hayatını, fikirlerini, görüşlerini, yaptıklarını önce anlamalıyız ve akabinde de anlatmalıyız. Erbakan Vakfı hakkında bilgi veren Dilovası Şube Başkanı Ercan Oğuz, Erbakan Vakfı Milli Görüş’ün tek ve değişmez lideri Erbakan Hocamızın ideallerini yaşatmak, Milli Görüş fikriyatını yeni nesillere aktarmak ve şuurlu kadroları yetiştirmek üzere çalışmalar yapıyor. Erbakan Hocamızın bir bilim insanı, ilim adamı, siyasetçi, ekonomist olmasının yanında büyük bir manevi değer olduğu gerçeğini de inşallah bu çalışmalarımız çerçevesinde toplumumuza anlatacağız” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oğuz,Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a Erbakan Vakfı Ajandası ve Erbakan Hocanın Hayatını Anlatan YORULMAYAN LİDER kitabını hediye etti.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Erbakan Vakfı Dilovası Şubesine ziyarete bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaret çerçevesinde Erbakan Vakfı'nın ülke genelinde çok önemli hizmetlerde bulunduğunu vurgulayan başkan Toltar, Milli mücadele içerisinde yoğrulmuş ve vefat edinceye kadar davası için inancı için mücadele etmiş bir lider olan Erbakan hocanın soy ismini taşıyan bir vakıfta bulunmaktan onur duyduğunu belirtti.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anlamak ve milli mücadele uğruna vermiş olduğu mücadeleyi gençlere, öğrencilere anlatmak gerektiğini vurgulayan Başkan Toltar, 'Erbakan hocamızı anlamalıyız. Hayatını, fikirlerini, görüşlerini, yaptıklarını önce anlamalıyız ve akabinde de anlatmalıyız.

Erbakan Vakfı hakkında bilgi veren Dilovası Şube Başkanı Ercan Oğuz, Erbakan Vakfı Milli Görüş’ün tek ve değişmez lideri Erbakan Hocamızın ideallerini yaşatmak, Milli Görüş fikriyatını yeni nesillere aktarmak ve şuurlu kadroları yetiştirmek üzere çalışmalar yapıyor. Erbakan Hocamızın bir bilim insanı, ilim adamı, siyasetçi, ekonomist olmasının yanında büyük bir manevi değer olduğu gerçeğini de inşallah bu çalışmalarımız çerçevesinde toplumumuza anlatacağız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oğuz,Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a Erbakan Vakfı Ajandası ve Erbakan Hocanın Hayatını Anlatan YORULMAYAN LİDER kitabını hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.