Başkan Toltar’dan Esnaf Ziyareti

Dilovası 10.07.2018 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Toltar’dan Esnaf Ziyareti

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Seçimden Sonraki ilk esnaf ziyaretini yaptı esnafın talep ve şikâyetlerini dinledi. Başkan Toltar, "Yaşanabilir bir Dilovası için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Her fırsatımız da esnaflarımızı ziyaret ederek onların derdini dinleyip, istekleri olup olmadığını soruyoruz" dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Seçimden Sonraki ilk esnaf ziyaretini yaptı esnafın talep ve şikâyetlerini dinledi. Gidilmedik yer, ziyaret edilmedik kimse bırakmayacaklarını kaydeden Başkan Toltar, "Vatandaşlarımız kendilerini ziyaret eden, talep ve şikâyetlerini dinleyen bir belediye başkanının olmasından son derece memnunlar. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler de en küçük sorununu bile kısa zamanda çözüme kavuşması noktasında ilgili birimlere talimat veriyoruz. Makam odasında oturup talimat vermek yerine birebir halk ve esnaf ziyaretleri yaparak yoğun şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı. DİLOVASI’NI YAŞANABİLİR BİR İLÇE HALİNE GETİRDİK İlçe halkının günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptıklarını kaydeden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Dilovası’nı yaşanabilir bir ilçe haline getirdik. Bundan sonraki süreçde hizmetlerimiz devam edecek. Yoğun mesaimiz içersinde her fırsatta esnaflarımızla bir araya gelip sorunlarını dinliyoruz. Yapacağımız çalışmaları beraber istişare edip, ortak hareket ediyoruz. Esnafımızı önemsiyoruz, onlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Halkımızdan tek bir isteğimiz var biraz sabredelim göreceğiz ki yarınlarımız daha güzel olacak " şeklinde konuştu.  
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Seçimden Sonraki ilk esnaf ziyaretini yaptı esnafın talep ve şikâyetlerini dinledi. Başkan Toltar, "Yaşanabilir bir Dilovası için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Her fırsatımız da esnaflarımızı ziyaret ederek onların derdini dinleyip, istekleri olup olmadığını soruyoruz" dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Seçimden Sonraki ilk esnaf ziyaretini yaptı esnafın talep ve şikâyetlerini dinledi. Gidilmedik yer, ziyaret edilmedik kimse bırakmayacaklarını kaydeden Başkan Toltar, "Vatandaşlarımız kendilerini ziyaret eden, talep ve şikâyetlerini dinleyen bir belediye başkanının olmasından son derece memnunlar. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler de en küçük sorununu bile kısa zamanda çözüme kavuşması noktasında ilgili birimlere talimat veriyoruz. Makam odasında oturup talimat vermek yerine birebir halk ve esnaf ziyaretleri yaparak yoğun şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

DİLOVASI’NI YAŞANABİLİR BİR İLÇE HALİNE GETİRDİK

İlçe halkının günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptıklarını kaydeden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Dilovası’nı yaşanabilir bir ilçe haline getirdik. Bundan sonraki süreçde hizmetlerimiz devam edecek. Yoğun mesaimiz içersinde her fırsatta esnaflarımızla bir araya gelip sorunlarını dinliyoruz. Yapacağımız çalışmaları beraber istişare edip, ortak hareket ediyoruz. Esnafımızı önemsiyoruz, onlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Halkımızdan tek bir isteğimiz var biraz sabredelim göreceğiz ki yarınlarımız daha güzel olacak " şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.