Başkan Toltar’dan Yaman’a geçmiş olsun ziyareti

Dilovası 27.01.2017 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Toltar’dan Yaman’a geçmiş olsun ziyareti

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, önceki gün hastaneye kaldırılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın babası Bahri Yaman’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

  Önceki gün rahatsızlanarak Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın babası Bahri Yaman tedavi altına alındı. Hastaneye yatırılan Bahri Yaman’ın sağlık durumu iyiye doğru giderken, Yaman’a geçmiş olsun ziyaretleri de ardı ardına gelmeye başladı. Bölgede ki belediye başkanları ilçe başkanları başta olmak üzere birçok siyasetçi ve vatandaş ziyarette bulunurken, Darıca Farabi Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden Baba Yaman’a bir ziyarette Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’dan geldi. Başkan Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı ve SKM Başkanı Fazıl Korkmaz ve İlçe yöneticileri ile birlikte Bahri Yaman’ı ziyaret etti.   Başkan Toltar, ziyarette Yaman’ın sağlık durumu hakkında bilgiler aldıktan sonra Milletvekili Cemil Yaman’a geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, babası Bahri Yaman’a ise acil şifa dileklerini iletti. Başkan Toltar daha sonra Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Hikmet Yaşar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Toltar ziyarette hastane çalışmaları hakkında bilgiler alırken, Yaşar’a çalışmalarında başarılar dileyerek hastaneden ayrıldı.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, önceki gün hastaneye kaldırılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın babası Bahri Yaman’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

Önceki gün rahatsızlanarak Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın babası Bahri Yaman tedavi altına alındı. Hastaneye yatırılan Bahri Yaman’ın sağlık durumu iyiye doğru giderken, Yaman’a geçmiş olsun ziyaretleri de ardı ardına gelmeye başladı. Bölgede ki belediye başkanları ilçe başkanları başta olmak üzere birçok siyasetçi ve vatandaş ziyarette bulunurken, Darıca Farabi Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden Baba Yaman’a bir ziyarette Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’dan geldi. Başkan Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı ve SKM Başkanı Fazıl Korkmaz ve İlçe yöneticileri ile birlikte Bahri Yaman’ı ziyaret etti.

 

Başkan Toltar, ziyarette Yaman’ın sağlık durumu hakkında bilgiler aldıktan sonra Milletvekili Cemil Yaman’a geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, babası Bahri Yaman’a ise acil şifa dileklerini iletti. Başkan Toltar daha sonra Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Hikmet Yaşar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Toltar ziyarette hastane çalışmaları hakkında bilgiler alırken, Yaşar’a çalışmalarında başarılar dileyerek hastaneden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.