Başkan Toltar, halkın içinde

Dilovası 02.10.2017 - 14:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Toltar, halkın içinde

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, şehir genelinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Adım adım Dilovası’nın her noktasını gezen ve gittiği her yerde esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı Ali Toltar; "Esnafımızın yanında, vatandaşımızın içinde, vatandaşımızla birlikteyiz" dedi. Çeşitli etkinlikler vasıtasıyla sık sık halkla iç içe olan Dilovası Belediye Ali Toltar, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Toltar, esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. Yaptıkları önemli hizmetler ve yatırımlar hakkında esnafa bilgi veren Başkan Toltar; "Modern bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Çağımızın gereklerini göz önünde bulundurarak yıllardır mahrum bırakılan hizmetleri öncelik edinerek şehrimize birçok alanda hizmet ürettik. Gelecek için, Dilovası için çalışıyoruz. İnsanımıza hizmet için geldiğimiz bu kutlu görevde anlımızın akıyla hemşerilerimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Allah'ın izni ile vatandaşlarımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz" dedi. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Toltar, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, şehir genelinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Adım adım Dilovası’nın her noktasını gezen ve gittiği her yerde esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı Ali Toltar; "Esnafımızın yanında, vatandaşımızın içinde, vatandaşımızla birlikteyiz" dedi.

Çeşitli etkinlikler vasıtasıyla sık sık halkla iç içe olan Dilovası Belediye Ali Toltar, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Toltar, esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. Yaptıkları önemli hizmetler ve yatırımlar hakkında esnafa bilgi veren Başkan Toltar; "Modern bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Çağımızın gereklerini göz önünde bulundurarak yıllardır mahrum bırakılan hizmetleri öncelik edinerek şehrimize birçok alanda hizmet ürettik. Gelecek için, Dilovası için çalışıyoruz. İnsanımıza hizmet için geldiğimiz bu kutlu görevde anlımızın akıyla hemşerilerimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Allah'ın izni ile vatandaşlarımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz" dedi. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Toltar, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.