19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Toltar muhtarlarla bir araya geldi

Dilovası 17.11.2017 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Toltar muhtarlarla bir araya geldi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası'nda bulunan 12 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek sorun ve önerilerini dinledi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ilçede bulunan mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı. Tavşancıl Sahil Restaurant'ta gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Fazıl Polat ve Edip Bingöl ve Muhtarlıklar Birim Müdürü Mehmet Turak da katıldı. BAŞKAN TOLTAR, MUHTARLARI DİNLEDİ Toplantı öncesi mahalle muhtarlarına kısa bir sunum yapan Başkan Toltar, ilçede yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi. Sunumun ardından mahalle muhtarlarını tek tek dinleyen Başkan Toltar, sorunları ve önerilerini not alarak eksikliklerin giderilmesi konusunda çalışmaları başlatacağını belirtti. ORTAK NOKTAMIZ; HİZMET Muhtarların sorun ve önerilerinin ardından açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "2014 yılında yapılan yerel seçim sonrası göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza hizmet etme noktasında birlikte çalışıyoruz. Ben belediye başkanı olarak seçilirken sizlerde mahallelerinizde bizleri temsilen seçilmiş muhtarlarımız olarak halkımıza hizmet için göreve geldiniz. Hepimizin ortak noktası halkımıza en iyi hizmeti getirebilmek ve daha yaşanılabilir bir Dilovası'nı inşa etmektir. AYRIM YAPMAKSIZIN TALEPLERİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ Onun için muhtarlarımızı önemsiyoruz. Sizler bizim mahallelerdeki gözümüz kulağımızsınız. Sizlere gelen her sorun ve talepler bizlere daha kolay ve iyi bir şekilde ulaştırılması ve sorunların çözümü için geçtiğimiz yıl faaliyete giren Muhtarlıklar Birimimiz çözüm odaklı olarak sizlerle birlikte çalışıyor. Hiçbir ayrım gözetmeksizin sizlerin talepleri yerine getirilmeye çalışılıyor. HALKIMIZA KARŞI SORUMLULUĞUMUZ VAR Hepimizin halkımıza karşı bir sorumluluğu var. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Onun içindir ki bizde sizden gelen talep ve sorunları öncelikli sırasına göre yerine getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizlerin daha iyi koşullarda ve imkanlarda hizmet etmesi içinde belediye olarak destek vermeye çalışıyoruz. Başta da dediğim gibi hepimizin halkımıza karşı sorumluluğu var. Hizmet etme noktasında bizler bir elin parmakları gibiyiz. MUHTARLARLA HER AY TOPLANTI Hepimiz Dilovası'nın kalkınması gelişmesi ve büyümesi için çalışıyoruz. Umarım bundan sonraki süreçte de hep birlikte daha güzel hizmetlere birlikte imza atacağız. Bundan sonra yapılan aylık muhtarlar toplantısını hep birlikte gerçekleştireceğiz."dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası'nda bulunan 12 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek sorun ve önerilerini dinledi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ilçede bulunan mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı. Tavşancıl Sahil Restaurant'ta gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Fazıl Polat ve Edip Bingöl ve Muhtarlıklar Birim Müdürü Mehmet Turak da katıldı.

BAŞKAN TOLTAR, MUHTARLARI DİNLEDİ

Toplantı öncesi mahalle muhtarlarına kısa bir sunum yapan Başkan Toltar, ilçede yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi. Sunumun ardından mahalle muhtarlarını tek tek dinleyen Başkan Toltar, sorunları ve önerilerini not alarak eksikliklerin giderilmesi konusunda çalışmaları başlatacağını belirtti.

ORTAK NOKTAMIZ; HİZMET

Muhtarların sorun ve önerilerinin ardından açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "2014 yılında yapılan yerel seçim sonrası göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza hizmet etme noktasında birlikte çalışıyoruz. Ben belediye başkanı olarak seçilirken sizlerde mahallelerinizde bizleri temsilen seçilmiş muhtarlarımız olarak halkımıza hizmet için göreve geldiniz. Hepimizin ortak noktası halkımıza en iyi hizmeti getirebilmek ve daha yaşanılabilir bir Dilovası'nı inşa etmektir.

AYRIM YAPMAKSIZIN TALEPLERİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Onun için muhtarlarımızı önemsiyoruz. Sizler bizim mahallelerdeki gözümüz kulağımızsınız. Sizlere gelen her sorun ve talepler bizlere daha kolay ve iyi bir şekilde ulaştırılması ve sorunların çözümü için geçtiğimiz yıl faaliyete giren Muhtarlıklar Birimimiz çözüm odaklı olarak sizlerle birlikte çalışıyor. Hiçbir ayrım gözetmeksizin sizlerin talepleri yerine getirilmeye çalışılıyor.

HALKIMIZA KARŞI SORUMLULUĞUMUZ VAR

Hepimizin halkımıza karşı bir sorumluluğu var. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Onun içindir ki bizde sizden gelen talep ve sorunları öncelikli sırasına göre yerine getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizlerin daha iyi koşullarda ve imkanlarda hizmet etmesi içinde belediye olarak destek vermeye çalışıyoruz. Başta da dediğim gibi hepimizin halkımıza karşı sorumluluğu var. Hizmet etme noktasında bizler bir elin parmakları gibiyiz.

MUHTARLARLA HER AY TOPLANTI

Hepimiz Dilovası'nın kalkınması gelişmesi ve büyümesi için çalışıyoruz. Umarım bundan sonraki süreçte de hep birlikte daha güzel hizmetlere birlikte imza atacağız. Bundan sonra yapılan aylık muhtarlar toplantısını hep birlikte gerçekleştireceğiz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.