Başkan Toltar Okul Aile Birliğini ağırladı

Dilovası 21.12.2017 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Toltar Okul Aile Birliğini ağırladı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Şafak Sezer Kaya, Okul Aile Birliği Başkanı Sayım Karakaya ve yönetimini makamında ağırladı.

Ziyarette Okul Müdürü Şafak Sezer Kaya, Okul Aile Birliği yönetimi ile eğitim alanında yaptığı çalışmalar, katkılar ve yatırımlardan dolayı Dilovası Belediye Başkan Ali Toltar’ı teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyarette Dilovası Belediyesi'nin eğitimin ve eğitimcinin dostu olduğunu her vesile ile eğitime yatırım ve hizmet sunduklarını hatırlatan Başkan Toltar “İlçemiz sınırları içerisinde yer alan bütün eğitim kurumlarına kesintisiz ve ayrım yapmadan destek olmaya çalışıyoruz. Bu ülkenin geleceği eğitimli nesillerin artması ile daha güzel olacaktır. Bir ülkenin gelişmişlik seviyesini eğitim düzeyi göstermektedir. Onun için bizde yarınlarımız olan çocuklarımızın daha güzel eğitimler alarak ülkesine bayrağına sahip çıkacak, refah seviyesine yükseltecek ve büyümesine katkı sunacaklarını düşünerek eğitime ve eğitimciye elimizden geldiğince her alanda destek olmaya çalışıyoruz" diyen Başkan Toltar, bu ziyaretten son derece mutlu olduklarını sözlerine ekledi. Okul Müdürü Kaya, ziyaretin sonunda bugüne kadar yapmış oldukları katkılar için Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a plaket takdim etti. Başkan Toltar ise, misafirlerine nazik düşüncelerinden dolayı teşekkür etti.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Şafak Sezer Kaya, Okul Aile Birliği Başkanı Sayım Karakaya ve yönetimini makamında ağırladı.

Ziyarette Okul Müdürü Şafak Sezer Kaya, Okul Aile Birliği yönetimi ile eğitim alanında yaptığı çalışmalar, katkılar ve yatırımlardan dolayı Dilovası Belediye Başkan Ali Toltar’ı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Dilovası Belediyesi'nin eğitimin ve eğitimcinin dostu olduğunu her vesile ile eğitime yatırım ve hizmet sunduklarını hatırlatan Başkan Toltar “İlçemiz sınırları içerisinde yer alan bütün eğitim kurumlarına kesintisiz ve ayrım yapmadan destek olmaya çalışıyoruz. Bu ülkenin geleceği eğitimli nesillerin artması ile daha güzel olacaktır. Bir ülkenin gelişmişlik seviyesini eğitim düzeyi göstermektedir. Onun için bizde yarınlarımız olan çocuklarımızın daha güzel eğitimler alarak ülkesine bayrağına sahip çıkacak, refah seviyesine yükseltecek ve büyümesine katkı sunacaklarını düşünerek eğitime ve eğitimciye elimizden geldiğince her alanda destek olmaya çalışıyoruz" diyen Başkan Toltar, bu ziyaretten son derece mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Okul Müdürü Kaya, ziyaretin sonunda bugüne kadar yapmış oldukları katkılar için Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a plaket takdim etti. Başkan Toltar ise, misafirlerine nazik düşüncelerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.