BAŞKAN TOLTAR TERAVİH BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR!

Dilovası 21.06.2017 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKAN TOLTAR TERAVİH BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ramazan ayı münasebetiyle mübarek ayın ilk gününden itibaren başlattığı ‘Teravih Sonrası Ramazan Sohbetleri’ ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Her gece başka bir mahallede vatandaşlarla buluşan Başkan Toltar, mübarek ayın getirmiş olduğu huzurlu havayı halkla birlikte teneffüs ediyor.  Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın Teravih Sonrası Çay eşliliğinde Ramazan Sohbetleri’ dur durak bilmiyor. Mübarek Ramazan ayının ilk günüyle başlayan ve son gününe kadar devam edecek olan Teravih sonrası çay sohbetleri programının dün geceki durağı Dilovası’nın mahallelerinden biri olan Tavşancıl Mahallesiydi. Yapılan ziyarette Başkan Toltar’a, Ak Parti Dilovası İlçe Başkan vekili Fazıl Korkmaz ve teşkilat üyeleri eşik eti. Tavşancıl Mahallesi’nde Merkez Camiinde kılınan teravih namazı sonrası cami çıkışında mahalle eşrafıyla bir araya gelen Toltar, mübarek Ramazan ayının getirdiği muhabbet ile Güzel bir sohbet gerçekleştirdik dedi..

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ramazan ayı münasebetiyle mübarek ayın ilk gününden itibaren başlattığı ‘Teravih Sonrası Ramazan Sohbetleri’ ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Her gece başka bir mahallede vatandaşlarla buluşan Başkan Toltar, mübarek ayın getirmiş olduğu huzurlu havayı halkla birlikte teneffüs ediyor. 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın Teravih Sonrası Çay eşliliğinde Ramazan Sohbetleri’ dur durak bilmiyor. Mübarek Ramazan ayının ilk günüyle başlayan ve son gününe kadar devam edecek olan Teravih sonrası çay sohbetleri programının dün geceki durağı Dilovası’nın mahallelerinden biri olan Tavşancıl Mahallesiydi. Yapılan ziyarette Başkan Toltar’a, Ak Parti Dilovası İlçe Başkan vekili Fazıl Korkmaz ve teşkilat üyeleri eşik eti. Tavşancıl Mahallesi’nde Merkez Camiinde kılınan teravih namazı sonrası cami çıkışında mahalle eşrafıyla bir araya gelen Toltar, mübarek Ramazan ayının getirdiği muhabbet ile Güzel bir sohbet gerçekleştirdik dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.