Başkan Ünlü’den MHP Dilovası’na ziyaret

Siyaset 10.10.2020 - 14:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Ünlü’den MHP Dilovası’na ziyaret

İl ve ilçe kongrelerini geçtiğimiz ay içerisinde tamamlayan MHP Kocaeli Teşkilatları saha çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Ziyaretler kapsamında MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ve ekibini ziyaret etti. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve beraberindeki il yönetimi, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ve ekibini ziyaret etti. Geçtiğimiz ay il ve ilçe kongrelerini tamamlayan MHP Kocaeli Teşkilatlarında öncelik saha çalışmaları oldu. Saha çalışmaları kapsamında 12 ilçeyi tek tek dolaşan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Dilovası İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette saha programları ile ilgili bilgilendirmeler yapılarak, MHP’nin Dilovası’ndaki faaliyetleri hakkında konuşuldu. Ayrıca vatandaşlara ulaşmak konusunda yapılacak olan saha programları ile ilgili ilçe teşkilatına bilgilendirmeler yapıldı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sonra erdi.

İl ve ilçe kongrelerini geçtiğimiz ay içerisinde tamamlayan MHP Kocaeli Teşkilatları saha çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Ziyaretler kapsamında MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ve ekibini ziyaret etti.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve beraberindeki il yönetimi, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ve ekibini ziyaret etti. Geçtiğimiz ay il ve ilçe kongrelerini tamamlayan MHP Kocaeli Teşkilatlarında öncelik saha çalışmaları oldu. Saha çalışmaları kapsamında 12 ilçeyi tek tek dolaşan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Dilovası İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette saha programları ile ilgili bilgilendirmeler yapılarak, MHP’nin Dilovası’ndaki faaliyetleri hakkında konuşuldu. Ayrıca vatandaşlara ulaşmak konusunda yapılacak olan saha programları ile ilgili ilçe teşkilatına bilgilendirmeler yapıldı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sonra erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.