Başkan Yıldızlı'dan kınama!

Siyaset 03.05.2020 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Yıldızlı'dan kınama!

Sosyal medya hesabı üzerinden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ağır hakarette bulunan AKP’li meclis üyesine bir tepki de CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’dan geldi.   TEPKİLER BÜYÜYOR İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve bazı CHP’li milletvekillerinin bulunduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak ağır hakarette bulunan AKP’li meclis üyesi Erkan Aksoy’a tepkiler büyüyor. Yıldızlı; Aksoy’un paylaşımı için “Milletimizin manevi değerlerini hiçe sayarak yapılan bu paylaşım toplumunuzun bütün kesimlerini üzmüştür’’ dedi.   MİLLET İRADESİNE SAYGISIZLIK Başkan Yıldızlı sözlerine şöyle devam etti: “Ülke olarak manevi duygularımızı en yoğun yaşadığımız ve toplumsal huzura en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Adalet ve Kalkınma Partili kendini bilmez bir meclis üyesinin Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ve milletvekillerimizle ilgili yaptığı paylaşımı şiddetle kınıyoruz. Yapılan bu açıklama millet iradesine olan saygısızlığı net bir şekilde ortaya koymuştur”   MİLLETİMİZİN MANEVİ DEĞERLERİ HİÇE SAYILMIŞTIR “Milletimizin manevi değerlerini hiçe sayarak yapılan bu paylaşım toplumunuzun bütün kesimlerini üzmüştür. Bizler siyaseti millete hizmet aracı olarak görmekteyiz. Bu anlayışımız doğrultusunda iyilik yaparak diğer partilerle yarışmak istiyoruz. Bu anlamda siyasi ahlâkın dışına çıkan bütün hâl ve hareketleri esefle kınıyoruz”   GEREKEN CEZA VERİLMELİ Adalet ve Kalkınma Partisi'nin il başkanına ve büyükşehir belediye başkanına sesleniyorum: Siyasal ahlâkın dışına çıkan bu kişiye partinizin kurallarında gereken cezayı ivedilikle vermelisiniz. Bütün örgütsel gücümüzle İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet'in yanında olduğumuzu belirtmek isterim. İktidara giden partimize yapılan bu ahlâk dışı açıklamaya vereceğimiz en güzel cevap milletimiz için daha çok çalışmak olacaktır. İnanıyoruz ki siyasal ahlâkın dışına çıkan bu tür açıklamalara en anlamlı cevabı milletimiz sandıkta verecektir. Bu duygu ve düşüncelerle yaşanan bu olayı milletimizin vicdanına havale ediyorum.  
Sosyal medya hesabı üzerinden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ağır hakarette bulunan AKP’li meclis üyesine bir tepki de CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’dan geldi.
 
TEPKİLER BÜYÜYOR
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve bazı CHP’li milletvekillerinin bulunduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak ağır hakarette bulunan AKP’li meclis üyesi Erkan Aksoy’a tepkiler büyüyor. Yıldızlı; Aksoy’un paylaşımı için “Milletimizin manevi değerlerini hiçe sayarak yapılan bu paylaşım toplumunuzun bütün kesimlerini üzmüştür’’ dedi.
 
MİLLET İRADESİNE SAYGISIZLIK
Başkan Yıldızlı sözlerine şöyle devam etti: “Ülke olarak manevi duygularımızı en yoğun yaşadığımız ve toplumsal huzura en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Adalet ve Kalkınma Partili kendini bilmez bir meclis üyesinin Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ve milletvekillerimizle ilgili yaptığı paylaşımı şiddetle kınıyoruz. Yapılan bu açıklama millet iradesine olan saygısızlığı net bir şekilde ortaya koymuştur”
 
MİLLETİMİZİN MANEVİ DEĞERLERİ HİÇE SAYILMIŞTIR
“Milletimizin manevi değerlerini hiçe sayarak yapılan bu paylaşım toplumunuzun bütün kesimlerini üzmüştür. Bizler siyaseti millete hizmet aracı olarak görmekteyiz. Bu anlayışımız doğrultusunda iyilik yaparak diğer partilerle yarışmak istiyoruz. Bu anlamda siyasi ahlâkın dışına çıkan bütün hâl ve hareketleri esefle kınıyoruz”
 
GEREKEN CEZA VERİLMELİ

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin il başkanına ve büyükşehir belediye başkanına sesleniyorum: Siyasal ahlâkın dışına çıkan bu kişiye partinizin kurallarında gereken cezayı ivedilikle vermelisiniz. Bütün örgütsel gücümüzle İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet'in yanında olduğumuzu belirtmek isterim. İktidara giden partimize yapılan bu ahlâk dışı açıklamaya vereceğimiz en güzel cevap milletimiz için daha çok çalışmak olacaktır. İnanıyoruz ki siyasal ahlâkın dışına çıkan bu tür açıklamalara en anlamlı cevabı milletimiz sandıkta verecektir. Bu duygu ve düşüncelerle yaşanan bu olayı milletimizin vicdanına havale ediyorum.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.