19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Yılmaz; “Tapular Bedelsiz Verilmeli”

Gebze 21.02.2018 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Yılmaz; “Tapular Bedelsiz Verilmeli”

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, çocuk istismarı ve 2B arazileri konusunda basın açıklaması yaptı. Başkan Yılmaz, “. Yavuz Selim ve Hürriyet’te tapu tahsisi olanlara tapuları bedelsiz, tapu tahsis belgesi olmayanlara emlak beyanı üzerinden tapuları verilmeli.” dedi.

İlçe binasında düzenlenen toplantıya CHP Kocaeli İL Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilge Altuntaş, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. Düzenlenen toplantıda CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz bir konuşma yaptı. Başkan Yılmaz, “Son zamanlarda çocuk istismarları ve kadın cinayetleri arttı. Durum, 3 buçuk yaşında ki çocuğa tecavüz edilecek kadar vahim bir hal almıştır. Bu yozlaşma had safhaya ulaştı. Buna dur diyecek tek merci devlet ve hukuktur. Kadınlarımız cinayete kurban gitmeden çocuk tecavüzleri artmadan gerekli önlemler alınmalı.” diye konuştu. YÖREYE UYGUN YAPILMALI Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallerinin 2B ve tapu sorununa değinen Yılmaz, “Belediyeler halka hizmet kurumlardır. Islah imar planı hazırlanmalıdır. Kimsenin yaşam şekli ve kültürü değişmeden, deprem dayanıklı yapılar, yöreye uygun şekilde yapılmalı. Dere yatağı gibi alanlarda hak kayıplarına uğramamaları göz önünde bulundurulmalıdır. Kişiler müteahhitleri kendileri bularak istedikleri gibi dönüşüm yapmalıdır. Belediye bu konuda her türlü desteği sağlamakla yükümlüdür. Yavuz Selim ve Hürriyet’de tapu tahsisi olanlara tapuları bedelsiz, tapu tahsis belgesi olmayanlara emlak beyanı üzerinden tapuları verilmeli.” diye belirtti.  HABER: KÜBRA AKABALI  
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, çocuk istismarı ve 2B arazileri konusunda basın açıklaması yaptı. Başkan Yılmaz, “. Yavuz Selim ve Hürriyet’te tapu tahsisi olanlara tapuları bedelsiz, tapu tahsis belgesi olmayanlara emlak beyanı üzerinden tapuları verilmeli.” dedi.

İlçe binasında düzenlenen toplantıya CHP Kocaeli İL Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilge Altuntaş, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. Düzenlenen toplantıda CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz bir konuşma yaptı. Başkan Yılmaz, “Son zamanlarda çocuk istismarları ve kadın cinayetleri arttı. Durum, 3 buçuk yaşında ki çocuğa tecavüz edilecek kadar vahim bir hal almıştır. Bu yozlaşma had safhaya ulaştı. Buna dur diyecek tek merci devlet ve hukuktur. Kadınlarımız cinayete kurban gitmeden çocuk tecavüzleri artmadan gerekli önlemler alınmalı.” diye konuştu.

YÖREYE UYGUN YAPILMALI

Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallerinin 2B ve tapu sorununa değinen Yılmaz, “Belediyeler halka hizmet kurumlardır. Islah imar planı hazırlanmalıdır. Kimsenin yaşam şekli ve kültürü değişmeden, deprem dayanıklı yapılar, yöreye uygun şekilde yapılmalı. Dere yatağı gibi alanlarda hak kayıplarına uğramamaları göz önünde bulundurulmalıdır. Kişiler müteahhitleri kendileri bularak istedikleri gibi dönüşüm yapmalıdır. Belediye bu konuda her türlü desteği sağlamakla yükümlüdür. Yavuz Selim ve Hürriyet’de tapu tahsisi olanlara tapuları bedelsiz, tapu tahsis belgesi olmayanlara emlak beyanı üzerinden tapuları verilmeli.” diye belirtti. 

HABER: KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.