19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAŞKAN ADAYLARI YARIN ANKARA’DA

Kocaeli 19.01.2015 - 20:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

BAŞKAN ADAYLARI YARIN ANKARA’DA

AK PARTİ İl Başkanı Mahmut Civelek, yarın genel merkezde gerçekleşecek ön görüşme öncesinde il başkanı aday adaylarıyla toplantı gerçekleştirdi. Civelek, "Bizim adaylara yakın veya uzak durma gibi bir durumumuz yok. Hepsine aynı mesafede duruyoruz" ded

AK PARTİ  İl Başkanı Mahmut Civelek, yarın genel merkezde gerçekleşecek ön görüşme öncesinde il başkanı aday adaylarıyla toplantı gerçekleştirdi. Civelek, "Bizim adaylara yakın veya uzak durma gibi bir durumumuz yok. Hepsine aynı mesafede duruyoruz" ded AK Parti  İl Başkanı Mahmut Civelek, il başkanlığı için adaylığını açıklayan Adem Koç, Halit Çokan, Şemsettin Ceyhani Zihni Yılmaz, Abdullah Eryaysoy ve İsmail Araç ile birlikte il binasında toplantı gerçekleştirdi. Yarın Ankara'ya görüşmelerde bulunmak için gideceklerini açıklayan civelek, "Kararı Başbakanımız verecek. Bizim adaylara yakın veya uzak durma gibi bir durumumuz yok. Hepsine aynı mesafede duruyoruz" dedi.   KARARI BAŞBAKANK VERECEK Yarın AK Parti Genel Merkezi'nde Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun İl Koordinatörü Temel Coşkun ve Bölge Koordinatörü Ahmet Baha Öğütken ile birlikte 6 adayla istişareler gerçekleştireceğini söyleyen Civelek, "Adaylarımızla tek tek görüşüp tanışmış olacaklar. İl başkanlığı hakkındaki görüşlerini alacaklar. Sonrasında da Başbakanımız, hepsiyle tek tek görüşerek kararını verecek. Biz de bu karar ile süreci yöneteceğiz" diye konuştu.
AK PARTİ İl Başkanı Mahmut Civelek, yarın genel merkezde gerçekleşecek ön görüşme öncesinde il başkanı aday adaylarıyla toplantı gerçekleştirdi. Civelek, "Bizim adaylara yakın veya uzak durma gibi bir durumumuz yok. Hepsine aynı mesafede duruyoruz" ded

AK PARTİ  İl Başkanı Mahmut Civelek, yarın genel merkezde gerçekleşecek ön görüşme öncesinde il başkanı aday adaylarıyla toplantı gerçekleştirdi. Civelek, "Bizim adaylara yakın veya uzak durma gibi bir durumumuz yok. Hepsine aynı mesafede duruyoruz" ded

AK Parti  İl Başkanı Mahmut Civelek, il başkanlığı için adaylığını açıklayan Adem Koç, Halit Çokan, Şemsettin Ceyhani Zihni Yılmaz, Abdullah Eryaysoy ve İsmail Araç ile birlikte il binasında toplantı gerçekleştirdi. Yarın Ankara'ya görüşmelerde bulunmak için gideceklerini açıklayan civelek, "Kararı Başbakanımız verecek. Bizim adaylara yakın veya uzak durma gibi bir durumumuz yok. Hepsine aynı mesafede duruyoruz" dedi.

 

KARARI BAŞBAKANK VERGömülü resim için kalıcı bağlantıECEK

Yarın AK Parti Genel Merkezi'nde Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun İl Koordinatörü Temel Coşkun ve Bölge Koordinatörü Ahmet Baha Öğütken ile birlikte 6 adayla istişareler gerçekleştireceğini söyleyen Civelek, "Adaylarımızla tek tek görüşüp tanışmış olacaklar. İl başkanlığı hakkındaki görüşlerini alacaklar. Sonrasında da Başbakanımız, hepsiyle tek tek görüşerek kararını verecek. Biz de bu karar ile süreci yöneteceğiz" diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.