19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Demirci Karla Mücadele Ekibini Ziyaret etti

Dilovası 07.01.2015 - 14:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Başkan Demirci Karla Mücadele Ekibini Ziyaret etti

Çayırova’yı etkisi altına alan kar yağışı ile beraber gerçekleştirilen tuzlama ve yol açma çalışmalarında gece gündüz çalışan personelini yalnız bırakmayan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Garaj Amirliğinde personelleri ziyaret etti.

Akşam saatlerinde gerçekleştirdiği ziyarette personellere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Demirci, personele moral verdi. Demirci, Çayırova’da ana arterler başta olmak üzere, okullar, sağlık alanları, kamu kurum ve kuruluşlarının ulaşımlarının etkilenmemesi için sürekli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve bu çerçevede Çayırova’da ulaşımın aksamaması için 24 saat hizmet verdiklerini söyledi. Garaj Amirliğinde teyakkuzda bekleyen ve anında müdahale yaparak ulaşımı sürekli açık tutmaya çalışan ekibe gerçekleştirdiği ziyarette karla mücadele ekipleri ile bir araya gelen Başkan Demirci, çalışmalar hakkında personelin görüşlerini aldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demirci, zorunlu olmadıkça vatandaşların şahsi araçları ile trafiğe çıkmamalarını ve toplu taşıma araçlarını kullanmalarını tavsiye etti. Personeli ziyareti sırasında Başkan Demirci’ye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bayındır eşlik etti.
Çayırova’yı etkisi altına alan kar yağışı ile beraber gerçekleştirilen tuzlama ve yol açma çalışmalarında gece gündüz çalışan personelini yalnız bırakmayan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Garaj Amirliğinde personelleri ziyaret etti.

Akşam saatlerinde gerçekleştirdiği ziyarette personellere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Demirci, personele moral verdi. Demirci, Çayırova’da ana arterler başta olmak üzere, okullar, sağlık alanları, kamu kurum ve kuruluşlarının ulaşımlarının etkilenmemesi için sürekli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve bu çerçevede Çayırova’da ulaşımın aksamaması için 24 saat hizmet verdiklerini söyledi.

Garaj Amirliğinde teyakkuzda bekleyen ve anında müdahale yaparak ulaşımı sürekli açık tutmaya çalışan ekibe gerçekleştirdiği ziyarette karla mücadele ekipleri ile bir araya gelen Başkan Demirci, çalışmalar hakkında personelin görüşlerini aldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demirci, zorunlu olmadıkça vatandaşların şahsi araçları ile trafiğe çıkmamalarını ve toplu taşıma araçlarını kullanmalarını tavsiye etti. Personeli ziyareti sırasında Başkan Demirci’ye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bayındır eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.