Başkan Demirci Onların Yanında

Çayırova 19.01.2015 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Başkan Demirci Onların Yanında

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, muhtarlarla bir araya geldi. Seçim sürecinde muhtarlarla belirli aralıklarla bir araya gelerek mahalle mahalle çalışmaları değerlendireceklerini söyleyen ve bu söylemini uygulamaya döken başkan Demirci, muhtarlardan mahalleleri hakkındaki talepleri alırken, belediyece yapılan çalışmaları da mahalle muhtarlarına aktardı.

Muhtarlarımızla İş Birliği İçerisinde Hizmet Üreteceğiz Ziverbey Restaurantta sabah kahvaltısında muhtarlarla bir araya gelen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, altyapıdan üstyapıya, çevreden ulaşıma ve eğitim, sağlık gibi konularda yapılan hizmetleri muhtarlarla paylaştı. Öncelikle muhtarların mahalleleri adına taleplerini dinleyen ve not alan başkan Demirci, Çayırova’nın her bir noktasına ulaşımda özellikle muhtarların büyük bir katkısının olduğunu belirtti. Mahalle mahalle çalışmaları göz önünde bulundurarak sözlerini sürdüren Demirci, Çayırova’nın tümünde muhtarlarla iş birliği içerisinde hizmet ürettiklerini belirtti. 2015 Yılı Büyük Projelerin Başlangıç Yılı Olacak 9 mahalle muhtarı ile yaptığı istişarede 2015 yılı yatırım planına kısaca değinen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 2014 yılının da hizmet yılı olduğunu söyledi. 2014 yılında Çayırova’da birçok hizmeti ele aldıklarını kaydeden Demirci, doğalgaz noktasında İnönü Mahallesi’ni tamamladıklarını ve Emek Mahallesi’nde yatırıma devam ettiklerini belirtti.  2015 yılında İnönü Mahallesi’nde yapımını tamamladıkları ve hizmete sunulacak semt konağının yenilerini diğer mahallelerde inşa etmeye başlayacaklarını belirten Demirci, yeni yılın yeni caddeler, semt konakları, yeni okullar, spor alanları ve çevre yatırımları gibi hizmetlerle donatılacağını, ayrıca büyük projelerinde başlangıç yılı olacağına işaret etti. Yaklaşık olarak 2 saat süren toplantının sonunda muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektiren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bu toplantıların artık aydan aya yapılacağını dile getirdi. Toplantıya Çayırova Mahallesi Muhtarı Ermiş Özmen, Yenimahalle Muhtarı Handan Cengiz, Atatürk Mahallesi Muhtarı Hasan Özkoca, Özgürlük Mahallesi Muhtarı Rahman Güler, Akse Mahallesi Muhtarı Sezai Atik, İnönü Mahallesi Muhtarı Nur Gökhan, Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın, Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Bekir Şahin ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven katıldı.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, muhtarlarla bir araya geldi. Seçim sürecinde muhtarlarla belirli aralıklarla bir araya gelerek mahalle mahalle çalışmaları değerlendireceklerini söyleyen ve bu söylemini uygulamaya döken başkan Demirci, muhtarlardan mahalleleri hakkındaki talepleri alırken, belediyece yapılan çalışmaları da mahalle muhtarlarına aktardı.

Muhtarlarımızla İş Birliği İçerisinde Hizmet Üreteceğiz

Ziverbey Restaurantta sabah kahvaltısında muhtarlarla bir araya gelen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, altyapıdan üstyapıya, çevreden ulaşıma ve eğitim, sağlık gibi konularda yapılan hizmetleri muhtarlarla paylaştı. Öncelikle muhtarların mahalleleri adına taleplerini dinleyen ve not alan başkan Demirci, Çayırova’nın her bir noktasına ulaşımda özellikle muhtarların büyük bir katkısının olduğunu belirtti. Mahalle mahalle çalışmaları göz önünde bulundurarak sözlerini sürdüren Demirci, Çayırova’nın tümünde muhtarlarla iş birliği içerisinde hizmet ürettiklerini belirtti.

2015 Yılı Büyük Projelerin Başlangıç Yılı Olacak

9 mahalle muhtarı ile yaptığı istişarede 2015 yılı yatırım planına kısaca değinen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 2014 yılının da hizmet yılı olduğunu söyledi. 2014 yılında Çayırova’da birçok hizmeti ele aldıklarını kaydeden Demirci, doğalgaz noktasında İnönü Mahallesi’ni tamamladıklarını ve Emek Mahallesi’nde yatırıma devam ettiklerini belirtti. 

2015 yılında İnönü Mahallesi’nde yapımını tamamladıkları ve hizmete sunulacak semt konağının yenilerini diğer mahallelerde inşa etmeye başlayacaklarını belirten Demirci, yeni yılın yeni caddeler, semt konakları, yeni okullar, spor alanları ve çevre yatırımları gibi hizmetlerle donatılacağını, ayrıca büyük projelerinde başlangıç yılı olacağına işaret etti.

Yaklaşık olarak 2 saat süren toplantının sonunda muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektiren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bu toplantıların artık aydan aya yapılacağını dile getirdi. Toplantıya Çayırova Mahallesi Muhtarı Ermiş Özmen, Yenimahalle Muhtarı Handan Cengiz, Atatürk Mahallesi Muhtarı Hasan Özkoca, Özgürlük Mahallesi Muhtarı Rahman Güler, Akse Mahallesi Muhtarı Sezai Atik, İnönü Mahallesi Muhtarı Nur Gökhan, Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın, Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Bekir Şahin ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.