Başkan Toltar değerlendirme toplantısı yaptı

Dilovası 15.01.2015 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Başkan Toltar değerlendirme toplantısı yaptı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yeni yılın ilk değerlendirme toplantısını belediye başkan yardımcıları, birim müdür ve amirleriyle bir araya gelerek yaptı.

Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Belediyesi Toplantı Salonunda, belediye başkan yardımcıları, belediyede görev yapan birim müdür ve amirlerinin katıldığı toplantıda çalışmaları değerlendirdi.   Belediyelerin hizmet müessesi olduğunu belirten Başkan Toltar,”Göreve geldiğimiz günden itibaren yoğun bir çalışma içindeyiz” dedi.   İlçedeki çalışmaların ve giderilmesi gereken eksikliklerin gündeme geldiği toplantıda, birim amirlerine tek tek söz veren Başkan Toltar, birim amirlerinin sorunlarını ve önerilerini dinlendi. Başkan Toltar, 2014 yılında ilçede yapılan çalışmaların değerlendirme raporlarını incelediği toplantıda. 2015 yılının Dilovası’nda her alanda hizmetlerin artarak devam edeceği bir yıl olacağını da belirtti.   Başkan Toltar,”Yoğun çalışma temposu ile geçen yaz aylarının ardından birimlerimiz çalışmalarını kat kat arttıracak ve hava şartlarının düzelmesi ile başlayacak olan çalışmaların planlamalarını yaptık” dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yeni yılın ilk değerlendirme toplantısını belediye başkan yardımcıları, birim müdür ve amirleriyle bir araya gelerek yaptı.

Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Belediyesi Toplantı Salonunda, belediye başkan yardımcıları, belediyede görev yapan birim müdür ve amirlerinin katıldığı toplantıda çalışmaları değerlendirdi.

 

Belediyelerin hizmet müessesi olduğunu belirten Başkan Toltar,”Göreve geldiğimiz günden itibaren yoğun bir çalışma içindeyiz” dedi.

 

İlçedeki çalışmaların ve giderilmesi gereken eksikliklerin gündeme geldiği toplantıda, birim amirlerine tek tek söz veren Başkan Toltar, birim amirlerinin sorunlarını ve önerilerini dinlendi. Başkan Toltar, 2014 yılında ilçede yapılan çalışmaların değerlendirme raporlarını incelediği toplantıda. 2015 yılının Dilovası’nda her alanda hizmetlerin artarak devam edeceği bir yıl olacağını da belirtti.

 

Başkan Toltar,”Yoğun çalışma temposu ile geçen yaz aylarının ardından birimlerimiz çalışmalarını kat kat arttıracak ve hava şartlarının düzelmesi ile başlayacak olan çalışmaların planlamalarını yaptık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.