19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkanımıza eşlik etmek istiyoruz!

Gebze 28.05.2020 - 23:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkanımıza eşlik etmek istiyoruz!

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün mahalleye geldiğinde ziyaretlerinde eşlik etmek istediğini söyledi. Covid-19 tedbirleri kapsamında telekonferansla; Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz ile görüşme gerçekleştirdik. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ve kendilerinin bir yılını değerlendiren Kandaz, “Bizler bir yıl içinde hayırseverlerden aldığımız desteklerle arada köprü olduk. Hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Mahallemizde yaklaşık 500 aileye kumanya ve 50 bin TL civarında da nakdî yardımı mahallelerimize ulaştırdık. Göreve geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımızı titizlikle gerçekleştirdik. Mahallemizdeki çalışma gecikmelerini korona virüsüne bağlıyoruz. GECİKMELERİ VİRÜSE BAĞLIYORUZ Asfaltı eksik olan sokaklarımız var, mahallemizde asfalt çalışmalarını dört gözle bekliyoruz. Belediye başkanımızı mahalleye gelirken karşılamak, ziyaretlerinde kendilerine eşlik etmek isteriz. Başkanımızdan mahallemizde ziyaretlerde bulunurken bizlere de haber vermesini diliyoruz. Mahalle muhtarı olarak imkanlarımız dahilinde vatandaşlarımızı mağdur etmeden elimizden geleni yaptık. Bizim elimizde olmayıp, başkalarının elinde olan imkanlardan dolayı mağdur olan vatandaşlarımızın hakkını Allah herkesin gücünün nispeti kadar soracak” dedi.

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün mahalleye geldiğinde ziyaretlerinde eşlik etmek istediğini söyledi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında telekonferansla; Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz ile görüşme gerçekleştirdik. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ve kendilerinin bir yılını değerlendiren Kandaz, “Bizler bir yıl içinde hayırseverlerden aldığımız desteklerle arada köprü olduk. Hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Mahallemizde yaklaşık 500 aileye kumanya ve 50 bin TL civarında da nakdî yardımı mahallelerimize ulaştırdık. Göreve geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımızı titizlikle gerçekleştirdik. Mahallemizdeki çalışma gecikmelerini korona virüsüne bağlıyoruz.

GECİKMELERİ VİRÜSE BAĞLIYORUZ

Asfaltı eksik olan sokaklarımız var, mahallemizde asfalt çalışmalarını dört gözle bekliyoruz. Belediye başkanımızı mahalleye gelirken karşılamak, ziyaretlerinde kendilerine eşlik etmek isteriz. Başkanımızdan mahallemizde ziyaretlerde bulunurken bizlere de haber vermesini diliyoruz. Mahalle muhtarı olarak imkanlarımız dahilinde vatandaşlarımızı mağdur etmeden elimizden geleni yaptık. Bizim elimizde olmayıp, başkalarının elinde olan imkanlardan dolayı mağdur olan vatandaşlarımızın hakkını Allah herkesin gücünün nispeti kadar soracak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.