‘’Başkanımızın yüzünü kara çıkartmayacağız’’

Spor 24.04.2018 - 15:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Başkanımızın yüzünü kara çıkartmayacağız’’

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde yapılan Olağanüstü Kongre’de tek aday olarak seçime giren Bekir Güven kulübün yeni başkanı oldu. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a desteği için teşekkür eden Güven, ‘’Başkanımızın yüzünü kara çıkartmayacağız’’dedi.

Kongrede teşekkür konuşması yapan Bekir Güven,“Darıca Eğitim Ve Spor Kulübü olağanüstü kongremize hoş geldiniz.” diyerek başladığı konuşmasında kurulduğu günden bu güne kadar ülkemizde ve yurtdışında önemli başarılar elde eden Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde hedefleri daha da yükseğe çekmek için mücadele edeceklerine vurgu yaptı. GÜVEN: YENİ BİR SAYFA İÇİN YOLA ÇIKTIK Başkan Güven, “Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübümüzün daha başarılı olabilmesi adına neler yapabilir, nasıl fedakarlıklar yapabiliriz diye yeni bir sayfa açmak için yeni bir yola çıkmaktayız. Darıca’da eğitimde, sağlıkta,kültürel projelerde, sporda çok önemli projeler yapılmaktadır. İşte Bilgi evleri,işte Dasyis Projesi, Uluslararası Darıca Yarı Maratonu, Şehirler Kültürler Kaynaşması, işte şampiyon Darıca Gençlerbirliği, takımımıza 2.ligde başarılar dilerim, yönetimini ve sporcuları kutluyorum.Tabiki bu başarılar kolay olmuyor. Fedakarlık istiyor ve ben biliyorumki bu başarılarda Belediye Başkanımızın ve ekibinin çok emekleri var. Başkanımızada ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum ve aynı misyonla bizlerde yeni oluşturduğumuz yönetimle başkanımızın yüzünü kara çıkartmayacağımıza söz veriyorum. Eğitim ve Spor Kulübü’nde bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah yeni yönetim ve yeni bir heyecanla atletizm, karatede yakalanan bu başarıları kuracağımız yeni branşlarda taçlandırırız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, Darıca’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.
Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde yapılan Olağanüstü Kongre’de tek aday olarak seçime giren Bekir Güven kulübün yeni başkanı oldu. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a desteği için teşekkür eden Güven, ‘’Başkanımızın yüzünü kara çıkartmayacağız’’dedi.

Kongrede teşekkür konuşması yapan Bekir Güven,“Darıca Eğitim Ve Spor Kulübü olağanüstü kongremize hoş geldiniz.” diyerek başladığı konuşmasında kurulduğu günden bu güne kadar ülkemizde ve yurtdışında önemli başarılar elde eden Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde hedefleri daha da yükseğe çekmek için mücadele edeceklerine vurgu yaptı.


GÜVEN: YENİ BİR SAYFA İÇİN YOLA ÇIKTIK
Başkan Güven, “Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübümüzün daha başarılı olabilmesi adına neler
yapabilir, nasıl fedakarlıklar yapabiliriz diye yeni bir sayfa açmak için yeni bir yola çıkmaktayız.
Darıca’da eğitimde, sağlıkta,kültürel projelerde, sporda çok önemli projeler yapılmaktadır. İşte Bilgi
evleri,işte Dasyis Projesi, Uluslararası Darıca Yarı Maratonu, Şehirler Kültürler Kaynaşması, işte
şampiyon Darıca Gençlerbirliği, takımımıza 2.ligde başarılar dilerim, yönetimini ve sporcuları
kutluyorum.Tabiki bu başarılar kolay olmuyor. Fedakarlık istiyor ve ben biliyorumki bu başarılarda
Belediye Başkanımızın ve ekibinin çok emekleri var. Başkanımızada ayrıca teşekkürü bir borç
biliyorum ve aynı misyonla bizlerde yeni oluşturduğumuz yönetimle başkanımızın yüzünü kara
çıkartmayacağımıza söz veriyorum. Eğitim ve Spor Kulübü’nde bugüne kadar emeği geçen herkese
teşekkür ediyorum. İnşallah yeni yönetim ve yeni bir heyecanla atletizm, karatede yakalanan bu
başarıları kuracağımız yeni branşlarda taçlandırırız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, Darıca’mıza ve
ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.