Başkanlar Anne-Çocuk Kulüplerinde

Çayırova 22.12.2016 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkanlar Anne-Çocuk Kulüplerinde

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediyesinin en önemli eğitim projeleri arasında yer alan Anne-Çocuk Kulüplerine ziyaretler gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Şevki Demirci eşliğinde Yenimahalle ve İnönü Mahallesi’nde hizmet veren Anne-Çocuk Kulüplerinde öğrencilerle buluşan Karaosmanoğlu, velilerin de taleplerini dinledi.

  Başkan Karaosmanoğlu, Çocuklarla Buluştu Çayırova programına sağlıklı yaşam yürüyüşü ile başlayan ve akabinde Yenimahalle Anne-Çocuk Kulübü ve İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Anne-Çocuk Kulübüne geçen başkan Karaosmanoğlu, ziyaretlerinde çocuklara süt ve kek ikram etti. Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte yaptığı ziyaretlerde çocuklarla bir süre vakit geçirdikten sonra velilerin taleplerini dinleyen Karaosmanoğlu, Büyükşehir yatırımları ve Çayırova’da yapılan çalışmalar hakkında konuştu. Çayırova’nın yeni bir ilçe olduğunu ve gereksinimlerinin hızla yerine getirilerek tamamlandığını aktaran Karaosmanoğlu, “Çayırova’mız 2008 yılında ilçe statüsünü kazandı. O günden bu güne kadar birçok hizmeti Çayırova’ya kazandırdık. Altyapıda büyük eksiklikler vardı. Yaptığımız yatırımlar sonucunda ilçemizin altyapısını büyük oranda tamamladık. Üstyapı noktasında da çalışmalar hızla ilerliyor. Ayrıca ilçemizin eksiği olan projeleri birer birer hizmete sunuyoruz.” dedi. Demirci, “Büyükşehir Belediyemizle Çayırova’mızın Dönüşümüne İmza Attık” Anne-Çocuk Kulüplerinde belirli zamanlarda veliler ile bir araya geldiklerini aktaran Demirci, Büyükşehir belediyesi ile birlikte ilçenin değişimini sürdürdüklerini belirtti. Kendilerine sunmuş olduğu desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkürlerini ileten Demirci, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemizin dönüşümüne imza attık. Birçok alanda projeler geliştirerek hizmete sunduk. Şu anda devam eden dev ulaşım yatırımlarımız var. Tamamlamış olduğumuz Bosna Caddesi en modern caddelerimizden birisi oldu. Yine ilçemizin trafik yükünün en ağır olduğu caddelerimizden birisi olan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesinde yenileme çalışmaları devam ediyor. Ulaşım yatırımlarımızın en önemli ve en büyük yatırımları ise Yenimahalle Köprülü Kavşak ve TOSB Gişeler projeleri. Bu iki yatırım hızla devam ediyor. Yenimahalle Köprülü Kavşak Projemizi 50 Milyon Liralık bir yatırımla ilçemize kazandırıyoruz. Yine inşaat çalışmalarına devam ettiğimiz TOSB Gişeler projesi de tamamlanmak üzere.” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediyesinin en önemli eğitim projeleri arasında yer alan Anne-Çocuk Kulüplerine ziyaretler gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Şevki Demirci eşliğinde Yenimahalle ve İnönü Mahallesi’nde hizmet veren Anne-Çocuk Kulüplerinde öğrencilerle buluşan Karaosmanoğlu, velilerin de taleplerini dinledi.

 

Başkan Karaosmanoğlu, Çocuklarla Buluştu

Çayırova programına sağlıklı yaşam yürüyüşü ile başlayan ve akabinde Yenimahalle Anne-Çocuk Kulübü ve İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Anne-Çocuk Kulübüne geçen başkan Karaosmanoğlu, ziyaretlerinde çocuklara süt ve kek ikram etti. Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte yaptığı ziyaretlerde çocuklarla bir süre vakit geçirdikten sonra velilerin taleplerini dinleyen Karaosmanoğlu, Büyükşehir yatırımları ve Çayırova’da yapılan çalışmalar hakkında konuştu. Çayırova’nın yeni bir ilçe olduğunu ve gereksinimlerinin hızla yerine getirilerek tamamlandığını aktaran Karaosmanoğlu, “Çayırova’mız 2008 yılında ilçe statüsünü kazandı. O günden bu güne kadar birçok hizmeti Çayırova’ya kazandırdık. Altyapıda büyük eksiklikler vardı. Yaptığımız yatırımlar sonucunda ilçemizin altyapısını büyük oranda tamamladık. Üstyapı noktasında da çalışmalar hızla ilerliyor. Ayrıca ilçemizin eksiği olan projeleri birer birer hizmete sunuyoruz.” dedi.

Demirci, “Büyükşehir Belediyemizle Çayırova’mızın Dönüşümüne İmza Attık”

Anne-Çocuk Kulüplerinde belirli zamanlarda veliler ile bir araya geldiklerini aktaran Demirci, Büyükşehir belediyesi ile birlikte ilçenin değişimini sürdürdüklerini belirtti. Kendilerine sunmuş olduğu desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkürlerini ileten Demirci, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemizin dönüşümüne imza attık. Birçok alanda projeler geliştirerek hizmete sunduk. Şu anda devam eden dev ulaşım yatırımlarımız var. Tamamlamış olduğumuz Bosna Caddesi en modern caddelerimizden birisi oldu. Yine ilçemizin trafik yükünün en ağır olduğu caddelerimizden birisi olan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesinde yenileme çalışmaları devam ediyor. Ulaşım yatırımlarımızın en önemli ve en büyük yatırımları ise Yenimahalle Köprülü Kavşak ve TOSB Gişeler projeleri. Bu iki yatırım hızla devam ediyor. Yenimahalle Köprülü Kavşak Projemizi 50 Milyon Liralık bir yatırımla ilçemize kazandırıyoruz. Yine inşaat çalışmalarına devam ettiğimiz TOSB Gişeler projesi de tamamlanmak üzere.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.