19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAŞKANLAR, BAŞHEKİM YAŞAR'I ZİYARET ETTİ!

Dilovası 26.01.2017 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKANLAR, BAŞHEKİM YAŞAR'I ZİYARET ETTİ!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Belediye Başkanları ve AK Parti Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanları ile birlikte Darıca Farabi Devlet Hastanesine giderek Başhekim Hikmet Yaşar’ı ziyaret etti.

      AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt, AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Naci Yılmaz ve AK Parti Darıca İlçe Yöneticisi Sezai Ata Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar’ı ziyaret ederek hastane hakkında bilgi aldılar.   BABA YAMAN’I DA ZİYARET ETTİLER Başkanlar, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar’ı ziyaret ederek hastane ile fikir alışverişinde bulundu. Yaşar, Farabi’nin sadece Darıcalılara değil Gebze bölgesindeki herkese hizmet ettiğini belirterek, Başkanlara ziyareti nedeniyle teşekkür etti. Başkanlar daha sonra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın hastanede tedavi edilen babası Bahri Yaman’a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu ve sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı. HASTALARI DA ZİYARET ETTİLER AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Belediye Başkanları ve AK Parti Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanları ile birlikte Darıca Farabi Devlet Hastanesinde yatan hastaları da ziyaret ederek “geçmiş olsun” dediler.  
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Belediye Başkanları ve AK Parti Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanları ile birlikte Darıca Farabi Devlet Hastanesine giderek Başhekim Hikmet Yaşar’ı ziyaret etti.

 

 

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt, AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Naci Yılmaz ve AK Parti Darıca İlçe Yöneticisi Sezai Ata Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar’ı ziyaret ederek hastane hakkında bilgi aldılar.

 

BABA YAMAN’I DA ZİYARET ETTİLER

Başkanlar, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar’ı ziyaret ederek hastane ile fikir alışverişinde bulundu. Yaşar, Farabi’nin sadece Darıcalılara değil Gebze bölgesindeki herkese hizmet ettiğini belirterek, Başkanlara ziyareti nedeniyle teşekkür etti. Başkanlar daha sonra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın hastanede tedavi edilen babası Bahri Yaman’a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu ve sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı.

HASTALARI DA ZİYARET ETTİLER

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Belediye Başkanları ve AK Parti Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanları ile birlikte Darıca Farabi Devlet Hastanesinde yatan hastaları da ziyaret ederek “geçmiş olsun” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.