BAŞKANLAR’DAN YAMAN’A “GEÇMİŞ OLSUN” ZİYARETİ!

Gebze 09.06.2017 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAŞKANLAR’DAN YAMAN’A “GEÇMİŞ OLSUN” ZİYARETİ!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası ilçe başkanı Osman Akbukut ve Çayırova ilçe başkanı Zafer Kılıç AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlu Muhammed Salih Yaman’ı ziyaret etti. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlu Muhammed Salih Yaman, Tekirdağ'da futbol maçı sonrası soyunma odasına giderken ayağındaki vidalı kramponun kayması ve cam kırıklarının üstüne düşmesi sonucunda bileğinde meydana gelen ciddi yaralanma nedeniyle yapılan ilk tıbbi müdahaleden sonra Kocaeli'ye getirilerek Umuttepe Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde ameliyata alındı. Muhammed Yaman’ın tedavi devam ederken AK Parti Gebze, Darıca, Çayırova ve Diovası ilçe başkanları vekil Yaman’ın oğlunu hastanede ziyaret ettiler.    

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası ilçe başkanı Osman Akbukut ve Çayırova ilçe başkanı Zafer Kılıç AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlu Muhammed Salih Yaman’ı ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlu Muhammed Salih Yaman, Tekirdağ'da futbol maçı sonrası soyunma odasına giderken ayağındaki vidalı kramponun kayması ve cam kırıklarının üstüne düşmesi sonucunda bileğinde meydana gelen ciddi yaralanma nedeniyle yapılan ilk tıbbi müdahaleden sonra Kocaeli'ye getirilerek Umuttepe Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde ameliyata alındı. Muhammed Yaman’ın tedavi devam ederken AK Parti Gebze, Darıca, Çayırova ve Diovası ilçe başkanları vekil Yaman’ın oğlunu hastanede ziyaret ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.