19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkanlar ‘Şanbaz Yıldız’ dedi!

Siyaset 24.02.2020 - 18:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkanlar ‘Şanbaz Yıldız’ dedi!

İYİ Parti Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçe başkanları yaptıkları ortak basın açıklamasında, “Delegelerimizin büyük çoğunluğu ile birlikte Şanbaz Yıldız’ın il başkanı olarak aday göstereceğiz ve isteyeceğiz” dediler.  İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü, Çayırova İlçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal, Dilovası ilçe başkanı Emin Yılmaz ve Darıca ilçe başkanı Hüseyin Gündüz bugün bir basın toplantısı gerçekleştirdiler. Gebze ilçe başkanı Avukat Burak Uluköylü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Kocaeli batı yakası ilçe başkanları olarak, mart ayı içerisinde yapılacak olan İyi Parti Kocaeli İl Kongresinde, mevcut başkan Şanbaz Yıldız’ın aday olmasını istedikleri ifade ettiler. BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ Basın açıklamasını 4 ilçe başkanı adına yapan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Ulukköylü, “Batı yakası olarak her zaman birlikte hareket ediyoruz. Mevcut koşullarda ve durumda, il başkanımız Şanbaz Yıldız ile birlikte hareket etme kararı aldık. Çayırova İlçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve şahsım, daha önce il yönetiminde Şanbaz Yıldız ile birlikte görev yaptık. Dilovası ilçe başkanı Emin Yılmaz kuruluşundan bu yana Dilovası’nda ilçe başkanlığını yürütmekte. Darıca ilçe başkanı Hüseyin Gündüz ise partinin kuruluşundan beri görev almakta, birkaç ey evvel Darıca ilçe başkanı olarak atanmış ve hafta sonu kongrede ilçe başkanı seçilmiştir. DEMOKRASİNİN İMKÂNLARI SEFERBER EDİLDİ Tüm ilçelerimizde demokrasinin bütün imkânları seferber edilmiş, ilçe delegeleri de bu yöntemle belirlenmiş ve ilçe kongreleri yapılmıştır. Önümüzdeki ayın sonuna doğru il kongremizi gerçekleştireceğiz. Elbette ki bu kongrede en demokratik şekilde gerçekleşecektir. Kimsenin aday olmasına kötü gözle bakılmayacağı gibi, hiçbir delegenin de oyuna ipotek koyacak halimiz yoktur. Ancak, siyaset yapıyoruz ve partimiz için en iyisini, en ideal olanını istemek ve desteklemek de en doğal hakkımızdır. YILDIZ’I ADAY GÖSTERECEĞİZ Bu noktada, bölge ilçe başkanları olarak bir karar aldık ve yapılacak il kongresinde mevcut başkanımız Şanbaz Yıldız’ı aday olarak göstereceğiz. Dört ilçemizin yaklaşık 190 civarında il delegesi bulunuyor. Biz en az 150 il delegemizin imzası ile Şanbaz Yıldız’ı il başkanlığına aday göstereceğiz. Tahmin ediyoruz ki, ilçe başkanlarımızın tamamı da bizlerle benzer düşüncedeler. Yapılacak olan il kongremizde çok daha güçlü bir kadro ortaya çıkacaktır” dedi.

İYİ Parti Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçe başkanları yaptıkları ortak basın açıklamasında, “Delegelerimizin büyük çoğunluğu ile birlikte Şanbaz Yıldız’ın il başkanı olarak aday göstereceğiz ve isteyeceğiz” dediler. 

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü, Çayırova İlçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal, Dilovası ilçe başkanı Emin Yılmaz ve Darıca ilçe başkanı Hüseyin Gündüz bugün bir basın toplantısı gerçekleştirdiler. Gebze ilçe başkanı Avukat Burak Uluköylü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Kocaeli batı yakası ilçe başkanları olarak, mart ayı içerisinde yapılacak olan İyi Parti Kocaeli İl Kongresinde, mevcut başkan Şanbaz Yıldız’ın aday olmasını istedikleri ifade ettiler.

BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ

Basın açıklamasını 4 ilçe başkanı adına yapan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Ulukköylü, “Batı yakası olarak her zaman birlikte hareket ediyoruz. Mevcut koşullarda ve durumda, il başkanımız Şanbaz Yıldız ile birlikte hareket etme kararı aldık. Çayırova İlçe başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve şahsım, daha önce il yönetiminde Şanbaz Yıldız ile birlikte görev yaptık. Dilovası ilçe başkanı Emin Yılmaz kuruluşundan bu yana Dilovası’nda ilçe başkanlığını yürütmekte. Darıca ilçe başkanı Hüseyin Gündüz ise partinin kuruluşundan beri görev almakta, birkaç ey evvel Darıca ilçe başkanı olarak atanmış ve hafta sonu kongrede ilçe başkanı seçilmiştir.

DEMOKRASİNİN İMKÂNLARI SEFERBER EDİLDİ

Tüm ilçelerimizde demokrasinin bütün imkânları seferber edilmiş, ilçe delegeleri de bu yöntemle belirlenmiş ve ilçe kongreleri yapılmıştır. Önümüzdeki ayın sonuna doğru il kongremizi gerçekleştireceğiz. Elbette ki bu kongrede en demokratik şekilde gerçekleşecektir. Kimsenin aday olmasına kötü gözle bakılmayacağı gibi, hiçbir delegenin de oyuna ipotek koyacak halimiz yoktur. Ancak, siyaset yapıyoruz ve partimiz için en iyisini, en ideal olanını istemek ve desteklemek de en doğal hakkımızdır.

YILDIZ’I ADAY GÖSTERECEĞİZ

Bu noktada, bölge ilçe başkanları olarak bir karar aldık ve yapılacak il kongresinde mevcut başkanımız Şanbaz Yıldız’ı aday olarak göstereceğiz. Dört ilçemizin yaklaşık 190 civarında il delegesi bulunuyor. Biz en az 150 il delegemizin imzası ile Şanbaz Yıldız’ı il başkanlığına aday göstereceğiz. Tahmin ediyoruz ki, ilçe başkanlarımızın tamamı da bizlerle benzer düşüncedeler. Yapılacak olan il kongremizde çok daha güçlü bir kadro ortaya çıkacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.