Başkanlardan Okul Ziyareti

Dilovası 04.10.2015 - 12:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkanlardan Okul Ziyareti

Ak Parti Dilovası İlçe Skm programları kapsamında yeni eğitim öğretim yılı münasebeti ile okullar ziyaret edildi.

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı münasebeti ile Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Skm Yönetimi okulları ziyaret etti. Okulların Eksikleri Gideriliyor Öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar dileyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar öğrenci velileri ile de görüşerek onların istek ve taleplerini dinledi. yapılan görüşmelerde okullarda gereksinim duyulan her türlü çalışmanın yapılacağının sözünü veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Solventaş İlkokulu'na Kamelya ve teknik iyileştirmeleri,  Mübeccel Çolakoğlu İlkokulu'na ise kamelya, Teknik Malzemeler ve okul bakım onarım ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti. Öğrencilerimiz, Öğretmelerimize Emanet 2015-2016 yeni eğitim öğretim dönemi münasebeti ile açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,"Bizler öğrencilerimizi öğretmenlerimize emanet ediyoruz ve onların öğrencilerimize ne kadar değer verdiğini görmekteyiz. Bu önemli günde özellikle şu cümleyi söylemek istiyorum, ‘İlim talebi için yola çıkan kimse, dönünceye kadar Allah yolundadır’. O yüzden diyoruz ki sizler sadece başarı için çalışın. Okul müdürlerimiz bizden okullarının eksiklerin giderilmesi konusunda ricada bulundu. Bizler hiçbir ricayı özellikle de yavrularımızın eğitimi için gelen hiç bir ricayı geri çevirmeyiz. Okullarımızın eksiklerini gidererek yavrularımızın iyi şartlarda eğitim almalarını sağlayacağız.” dedi. Eğitim Geleceğe Yönelik En Ciddi Ve En Güzel Yatırımdır Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın konuşmasının ardından konuşma yapan Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Yeni eğitim öğretim yılı hepiniz için hayırlı olsun, Eğitim geleceğe yönelik en ciddi ve en güzel yatırımdır, bizleri birinci sınıftan itibaren hayata hazırlayan, bir hamur gibi yoğuran, eğitimli olmamız için sürekli çalışan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır, hepsini yürekten tebrik ediyorum. Hz. Ali Efendimiz ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ diye buyurmuş. En kutsal meslek hiç şüphesiz öğretmenliktir." dedi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut konuşmalarının ardından Öğretmenlerin, yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Ziyaretlerin ardından Solventaş Okul Müdürü Salih Özcan ve Mübeccel Çolakoğlu Okul Müdürü Necmettin Akar,  Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a okulların her türlü ihtiyaçlarının giderilmesinde ve bahçe düzenlemelerindeki destek ve yardımları için teşekkür etti.
Ak Parti Dilovası İlçe Skm programları kapsamında yeni eğitim öğretim yılı münasebeti ile okullar ziyaret edildi.

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı münasebeti ile Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Skm Yönetimi okulları ziyaret etti.

Okulların Eksikleri Gideriliyor

Öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar dileyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar öğrenci velileri ile de görüşerek onların istek ve taleplerini dinledi. yapılan görüşmelerde okullarda gereksinim duyulan her türlü çalışmanın yapılacağının sözünü veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Solventaş İlkokulu'na Kamelya ve teknik iyileştirmeleri,  Mübeccel Çolakoğlu İlkokulu'na ise kamelya, Teknik Malzemeler ve okul bakım onarım ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti.

Öğrencilerimiz, Öğretmelerimize Emanet

2015-2016 yeni eğitim öğretim dönemi münasebeti ile açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,"Bizler öğrencilerimizi öğretmenlerimize emanet ediyoruz ve onların öğrencilerimize ne kadar değer verdiğini görmekteyiz. Bu önemli günde özellikle şu cümleyi söylemek istiyorum, ‘İlim talebi için yola çıkan kimse, dönünceye kadar Allah yolundadır’. O yüzden diyoruz ki sizler sadece başarı için çalışın. Okul müdürlerimiz bizden okullarının eksiklerin giderilmesi konusunda ricada bulundu. Bizler hiçbir ricayı özellikle de yavrularımızın eğitimi için gelen hiç bir ricayı geri çevirmeyiz. Okullarımızın eksiklerini gidererek yavrularımızın iyi şartlarda eğitim almalarını sağlayacağız.” dedi.

Eğitim Geleceğe Yönelik En Ciddi Ve En Güzel Yatırımdır

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın konuşmasının ardından konuşma yapan Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Yeni eğitim öğretim yılı hepiniz için hayırlı olsun, Eğitim geleceğe yönelik en ciddi ve en güzel yatırımdır, bizleri birinci sınıftan itibaren hayata hazırlayan, bir hamur gibi yoğuran, eğitimli olmamız için sürekli çalışan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır, hepsini yürekten tebrik ediyorum. Hz. Ali Efendimiz ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ diye buyurmuş. En kutsal meslek hiç şüphesiz öğretmenliktir." dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut konuşmalarının ardından Öğretmenlerin, yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından Solventaş Okul Müdürü Salih Özcan ve Mübeccel Çolakoğlu Okul Müdürü Necmettin Akar,  Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a okulların her türlü ihtiyaçlarının giderilmesinde ve bahçe düzenlemelerindeki destek ve yardımları için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.