Batman’da nefes arıyoruz!

Spor 14.02.2020 - 15:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Batman’da nefes arıyoruz!

9 haftadır galibiyete hasret kalan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, yarın çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden sarı yeşilli ekibimiz ligin 22.haftasında küme düşme hattında bulunan Batman Petrolspor’a konuk olacak. Rakibinin 7 puan önünde bulunan Darıca G.B, kritik virajdan puan ya da puanlarla dönerek ateş hattından uzak kalmayı hedefliyor. Devre arasında göreve gelen Teknik Direktör Selahattin Dervent yönetiminde çıktığı 5 maçta da yüzü gülmeyen sarı yeşilliler, ligin ilk yarısında 4-3 yendiği rakibine karşı rövanşta da istediği sonucu almak istiyor. Darıca G.B’de kart cezalısı olan Emre Alan ve sakatlığı bulunan Ahmet Özer bu karşılaşmada forma giyemeyecekler. Batman Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak olan zorlu maç yarın saat 13.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Denizli bölgesi hakemi Feridun Daldaş yönetecek.  

9 haftadır galibiyete hasret kalan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, yarın çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden sarı yeşilli ekibimiz ligin 22.haftasında küme düşme hattında bulunan Batman Petrolspor’a konuk olacak.

Rakibinin 7 puan önünde bulunan Darıca G.B, kritik virajdan puan ya da puanlarla dönerek ateş hattından uzak kalmayı hedefliyor. Devre arasında göreve gelen Teknik Direktör Selahattin Dervent yönetiminde çıktığı 5 maçta da yüzü gülmeyen sarı yeşilliler, ligin ilk yarısında 4-3 yendiği rakibine karşı rövanşta da istediği sonucu almak istiyor. Darıca G.B’de kart cezalısı olan Emre Alan ve sakatlığı bulunan Ahmet Özer bu karşılaşmada forma giyemeyecekler. Batman Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak olan zorlu maç yarın saat 13.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Denizli bölgesi hakemi Feridun Daldaş yönetecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.