Batuk'u Kaybettik

Kocaeli 15.05.2017 - 08:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Batuk'u Kaybettik

Fazilet Partisi Kocaeli eski milletvekili Mehmet Batuk, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Kaynak: Mehmet Batuk vefat etti

Fazilet Partisi Kocaeli eski milletvekili ve kentimizin yakından tanıdığı isimlerden biri olan Mehmet Batuk, bir süredir Ankara Onkoloji Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi görüyordu.  Batuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Batuk'un cenazesi bugün (15 Mayıs Pazartesi) Samsun'un Terme ilçesine bağlı Hüseyinmescit Köyü'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.  Hedef Gzetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. MEHMET BATUK KİMDİR? Fazilet Partisi’nden 21. Dönem Kocaeli Milletvekili olan Mehmet Batuk, 1963 Samsun doğumludur. Marmara Ünivesitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun olan Batuk, eğitim hayatını aynı üniversitede devam ettirmiş ve İslam Felsefesi bölümünde master yapmıştır. Almanca ve Arapça bilen Batuk, Kocaeli’de çeşitli okullarda öğretmenlik de yapmıştı.   
Fazilet Partisi Kocaeli eski milletvekili Mehmet Batuk, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Kaynak: Mehmet Batuk vefat etti

Fazilet Partisi Kocaeli eski milletvekili ve kentimizin yakından tanıdığı isimlerden biri olan Mehmet Batuk, bir süredir Ankara Onkoloji Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi görüyordu. 
Batuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 
Batuk'un cenazesi bugün (15 Mayıs Pazartesi) Samsun'un Terme ilçesine bağlı Hüseyinmescit Köyü'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 
Hedef Gzetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

MEHMET BATUK KİMDİR?
Fazilet Partisi’nden 21. Dönem Kocaeli Milletvekili olan Mehmet Batuk, 1963 Samsun doğumludur. Marmara Ünivesitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun olan Batuk, eğitim hayatını aynı üniversitede devam ettirmiş ve İslam Felsefesi bölümünde master yapmıştır. Almanca ve Arapça bilen Batuk, Kocaeli’de çeşitli okullarda öğretmenlik de yapmıştı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.