“Bayrağı size teslim edeceğiz”

Gebze 11.02.2020 - 17:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Bayrağı size teslim edeceğiz”

GEBZE KAYMAKAMI MUSTAFA GÜLER, YAVUZ SELİM İLKOKULU VE ORTAOKULUNDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Yavuz Selim İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleşen bayrak törenine katıldı. Törende konuşan Kaymakam Güler, “Daha iyi şartlarda eğitim alabilmeniz için gayret ediyoruz. Çünkü bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Artık bizler görevlerimizi yavaş yavaş tamamlayıp bayrağı size teslim edeceğiz.” dedi. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Yavuz Selim İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleşen bayrak törenine katıldı. Törende konuşan Kaymakam Güler, “Okullar bizim çok önem verdiğimiz müesseselerdir. Hepimiz sizlerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeniz için gayret ediyoruz. Çünkü bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Artık bizler görevlerimizi yavaş yavaş tamamlayıp bayrağı size teslim edeceğiz. Bu ülkenin geleceğinde sizler söz sahibi olacaksınız. Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkaracaksınız. Bunun için de çok çalışmanız lazım” şeklinde konuştu. HER ŞEY ÇALIŞARAK OLUR Sözlerini sürdüren Kaymakam Güler, “Mustafa Kemal Atatürk’ün çok güzel bir sözü var  "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." derken okul öğrencilerine derslerinde başarılar dileyip her şeyin çok çalışmaktan ve çok okumaktan geçtiğini ifade edip sözlerini tamamladı. SINIFLARI TEK TEK DOLAŞTI Bayrak Töreninin ardından öğrencilerle okul bahçesinde tek tek ilgilenen Kaymakam Mustafa Güler daha sonra öğretmenler odasında öğretmenler ile toplantı yaparak okulun ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı, eğitim ile ilgili kısa bir değerlendirme toplantısı yapıldıktan sonra sınıfları dolaşarak okul idaresi ve sınıf öğretmenlerinden öğrencilerin durumunu sordu.
GEBZE KAYMAKAMI MUSTAFA GÜLER, YAVUZ SELİM İLKOKULU VE ORTAOKULUNDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Yavuz Selim İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleşen bayrak törenine katıldı. Törende konuşan Kaymakam Güler, “Daha iyi şartlarda eğitim alabilmeniz için gayret ediyoruz. Çünkü bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Artık bizler görevlerimizi yavaş yavaş tamamlayıp bayrağı size teslim edeceğiz.” dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Yavuz Selim İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleşen bayrak törenine katıldı. Törende konuşan Kaymakam Güler, “Okullar bizim çok önem verdiğimiz müesseselerdir. Hepimiz sizlerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeniz için gayret ediyoruz. Çünkü bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Artık bizler görevlerimizi yavaş yavaş tamamlayıp bayrağı size teslim edeceğiz. Bu ülkenin geleceğinde sizler söz sahibi olacaksınız. Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkaracaksınız. Bunun için de çok çalışmanız lazım” şeklinde konuştu.

HER ŞEY ÇALIŞARAK OLUR

Sözlerini sürdüren Kaymakam Güler, “Mustafa Kemal Atatürk’ün çok güzel bir sözü var  "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." derken okul öğrencilerine derslerinde başarılar dileyip her şeyin çok çalışmaktan ve çok okumaktan geçtiğini ifade edip sözlerini tamamladı.

SINIFLARI TEK TEK DOLAŞTI

Bayrak Töreninin ardından öğrencilerle okul bahçesinde tek tek ilgilenen Kaymakam Mustafa Güler daha sonra öğretmenler odasında öğretmenler ile toplantı yaparak okulun ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı, eğitim ile ilgili kısa bir değerlendirme toplantısı yapıldıktan sonra sınıfları dolaşarak okul idaresi ve sınıf öğretmenlerinden öğrencilerin durumunu sordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.