“Bayrağımız ilelebet dalgalanacak”

Darıca 15.07.2019 - 17:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Bayrağımız ilelebet dalgalanacak”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve protokol üyeleri 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Darıca Şehitliğini ziyaret etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve protokol üyeleri 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Darıca Şehitliğini ziyaret etti. Darıca Kaymakamlığı ile Darıca Belediyesi’nin birlikte düzenlediği etkinlik Bağlarbaşı Merkez Camii’nde öğle namazının ardından okunan Mevlit-i Şerif’le devam etti. 15 Temmuz’u unutturmayacaklarını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Adeta yeniden bir diriliş destanının yazıldığı 15 Temmuz Gecesi, yüce milletimizin söz konusu vatan olduğunda canını hiçe sayarak son nefesine kadar vatanına sahip çıkacağını bir kez daha göstermiştir. 15 Temmuz gecesi canlarını veren şehitlerimizi asla unutmayacağız, bu topraklar üzerinde kirli emeller besleyenler şunu bilsinler ki bu topraklarda al bayrağımız ilelebet dalgalanacaktır. 15 Temmuz Günü şehitlerimizi anma adına düzenleyeceğiz etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyorum” dedi. ONUR VE GURUR GÜNÜ Başkan Bıyık’ın ardından 15 Temmuz’un şehitlerini ve gazilerini düşündüğünde büyük bir hüzün günü olduğunu vurgulayan Acay, “Hukuksuz, kanunsuz ve zorbaca devlet yönetimine el koymak isteyenlere karşı milletin ortaya koyduğu ferasetle de bir onur ve gurur günü, bir demokrasi günü olarak da değerlendirilebilir. Bir kez daha Türk milletinin böyle karanlığı yaşanmamasını temenni ediyor; demokrasimizin, hukukun üstünlüğünün, çok partili yaşamın ve millet iradesinin tahakkuk ettiği modern bir düzenin daha da gelişerek ülkemizde varlığını sürdürmesi gereğine olan inancın altını bir kez daha çiziyor,  tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum” diye konuştu.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve protokol üyeleri 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Darıca Şehitliğini ziyaret etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve protokol üyeleri 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Darıca Şehitliğini ziyaret etti. Darıca Kaymakamlığı ile Darıca Belediyesi’nin birlikte düzenlediği etkinlik Bağlarbaşı Merkez Camii’nde öğle namazının ardından okunan Mevlit-i Şerif’le devam etti. 15 Temmuz’u unutturmayacaklarını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Adeta yeniden bir diriliş destanının yazıldığı 15 Temmuz Gecesi, yüce milletimizin söz konusu vatan olduğunda canını hiçe sayarak son nefesine kadar vatanına sahip çıkacağını bir kez daha göstermiştir. 15 Temmuz gecesi canlarını veren şehitlerimizi asla unutmayacağız, bu topraklar üzerinde kirli emeller besleyenler şunu bilsinler ki bu topraklarda al bayrağımız ilelebet dalgalanacaktır. 15 Temmuz Günü şehitlerimizi anma adına düzenleyeceğiz etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyorum” dedi.

ONUR VE GURUR GÜNÜ

Başkan Bıyık’ın ardından 15 Temmuz’un şehitlerini ve gazilerini düşündüğünde büyük bir hüzün günü olduğunu vurgulayan Acay, “Hukuksuz, kanunsuz ve zorbaca devlet yönetimine el koymak isteyenlere karşı milletin ortaya koyduğu ferasetle de bir onur ve gurur günü, bir demokrasi günü olarak da değerlendirilebilir. Bir kez daha Türk milletinin böyle karanlığı yaşanmamasını temenni ediyor; demokrasimizin, hukukun üstünlüğünün, çok partili yaşamın ve millet iradesinin tahakkuk ettiği modern bir düzenin daha da gelişerek ülkemizde varlığını sürdürmesi gereğine olan inancın altını bir kez daha çiziyor,  tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.