19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Bayrak bizim namusumuzdur”

Darıca 02.02.2020 - 13:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Bayrak bizim namusumuzdur”

DARICA BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK’TAN TÜRK BAYRAKLI PAYLAŞIM

Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu’nda Yunanistan Milletvekili Ioannis Lagos’un Türk Bayrağı’nı yırtmasının ardından toplumun her kesiminden tepki gelirken, bir tepki de Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’tan geldi. Başkan Bıyık, “Gölgesinde huzurla uyandığımız her güne binlerce kez şükürler olsun” mesajıyla beraber Türk bayraklı bir paylaşım yaptı. Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu’nda Yunanistan Milletvekili Ioannis Lagos’un Türk Bayrağı’nı yırtmasının ardından toplumun her kesiminden tepki gelmiş, sosyal medyada olay tepkiyle karşılanmış ve bayrağımıza yapılan bu hain saldırı kınanmıştı. PAYLAŞIM BEĞENİ ALDI Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Yunanistan Milletvekili Ioannis Lagos’un yaptığı alçak harekete tepki gösteren bir paylaşım yaptı. Başkan Bıyık, “Gölgesinde huzurla uyandığımız her güne binlerce kez şükürler olsun” mesajıyla beraber Türk bayraklı bir paylaşım yaparken bu paylaşım sosyal medyada büyük ilgi ve beğeni aldı. Pek çok yorum alan paylaşımda Başkan Bıyık’a teşekkür eden vatandaşlar, Türk bayraklı paylaşım karşısında duygulu anlar yaşadı. BAYRAK BİZİM NAMUSUMUZ Cuma mesajıyla Türk bayraklı paylaşım yapan Bıyık’a vatandaşlar, “Bayrağımız bizim kutsalımız, bayrağımıza yapılan çirkin davranışı kınıyoruz, Bayrak bizim namusumuz. Bayrağımıza karşı yapılan tüm çirkinliklere en büyük tepkiyi koymayı biliriz” yorumunu yaparken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın hassas paylaşımına teşekkür ettiklerini ve herkesin Türk bayrağına yapılan çirkin harekete karşı aynı hassasiyeti göstermesi gerektiğini kaydettiler.
DARICA BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK’TAN TÜRK BAYRAKLI PAYLAŞIM

Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu’nda Yunanistan Milletvekili Ioannis Lagos’un Türk Bayrağı’nı yırtmasının ardından toplumun her kesiminden tepki gelirken, bir tepki de Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’tan geldi. Başkan Bıyık, “Gölgesinde huzurla uyandığımız her güne binlerce kez şükürler olsun” mesajıyla beraber Türk bayraklı bir paylaşım yaptı.

Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu’nda Yunanistan Milletvekili Ioannis Lagos’un Türk Bayrağı’nı yırtmasının ardından toplumun her kesiminden tepki gelmiş, sosyal medyada olay tepkiyle karşılanmış ve bayrağımıza yapılan bu hain saldırı kınanmıştı.

PAYLAŞIM BEĞENİ ALDI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Yunanistan Milletvekili Ioannis Lagos’un yaptığı alçak harekete tepki gösteren bir paylaşım yaptı. Başkan Bıyık, “Gölgesinde huzurla uyandığımız her güne binlerce kez şükürler olsun” mesajıyla beraber Türk bayraklı bir paylaşım yaparken bu paylaşım sosyal medyada büyük ilgi ve beğeni aldı. Pek çok yorum alan paylaşımda Başkan Bıyık’a teşekkür eden vatandaşlar, Türk bayraklı paylaşım karşısında duygulu anlar yaşadı.

BAYRAK BİZİM NAMUSUMUZ

Cuma mesajıyla Türk bayraklı paylaşım yapan Bıyık’a vatandaşlar, “Bayrağımız bizim kutsalımız, bayrağımıza yapılan çirkin davranışı kınıyoruz, Bayrak bizim namusumuz. Bayrağımıza karşı yapılan tüm çirkinliklere en büyük tepkiyi koymayı biliriz” yorumunu yaparken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın hassas paylaşımına teşekkür ettiklerini ve herkesin Türk bayrağına yapılan çirkin harekete karşı aynı hassasiyeti göstermesi gerektiğini kaydettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.