19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bayrak Müjde Verdi

Çayırova 26.03.2019 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bayrak Müjde Verdi

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, yaklaşan yerel seçimler öncesinde belediyeyi kazanmaları halinde taşerondan kadroya geçen işçilerin özlük haklarında yapılacak iyileştirme ile ilgili bir müjde verdi.

Çayırova’da yoğun ilgi gören ve başkanlık yarışında bir adım önde olan Başkan Adayı İlhami Bayrak, belediye işçileri içinde özel bir çalışma yapacaklarını belirtti. Bayrak, halkın yetki vermesi halinde daha önce taşeron bünyesinde hizmet veren ve akabinde kadroya alınan işçilerin özlük haklarında iyileştirmeler yapılacağını belirtti. “GEREKEN İYİLEŞTİRME YAPILACAKTIR” Kadroya geçen fakat haklar hususunda gerekli ve hak ettikleri iyileştirme yapılmayan işçileri de düşündüklerini belirten Başkan Adayı Bayrak: “Biz belediyemiz bünyesinde hizmet veren tüm işçilerimize aynı hakların uygulanmasından yanayız. Bu sebeple halkımız bize yetki verdiğinde belediyemiz bünyesinde hizmet veren tüm işçilerimizin özlük haklarında iyileştirme yapacağız. Almış oldukları ücret ile sosyal hakları ile tüm çalışanlarımız hak ettiklerini bizimle birlikte alacaktır. Bugün enflasyon farkını göz ardı ederek yaptıkları zam ile işçilerin geçim derdine hiçbir katkı sunulmadı. Biz bu sürecin takipçisiyiz ve sözümüzü herkesin huzurunda veriyoruz; taşerondan kadroya geçiş yapan tüm çalışanların özlük haklarında gereken iyileştirme yapılacak ve sosyal hakları ile ekstra yapılacak zam ile bu haksız durum ortadan kaldırılacaktır” dedi.
İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, yaklaşan yerel seçimler öncesinde belediyeyi kazanmaları halinde taşerondan kadroya geçen işçilerin özlük haklarında yapılacak iyileştirme ile ilgili bir müjde verdi.

Çayırova’da yoğun ilgi gören ve başkanlık yarışında bir adım önde olan Başkan Adayı İlhami Bayrak, belediye işçileri içinde özel bir çalışma yapacaklarını belirtti. Bayrak, halkın yetki vermesi halinde daha önce taşeron bünyesinde hizmet veren ve akabinde kadroya alınan işçilerin özlük haklarında iyileştirmeler yapılacağını belirtti.


“GEREKEN İYİLEŞTİRME YAPILACAKTIR”
Kadroya geçen fakat haklar hususunda gerekli ve hak ettikleri iyileştirme yapılmayan işçileri de düşündüklerini belirten Başkan Adayı Bayrak: “Biz belediyemiz bünyesinde hizmet veren tüm işçilerimize aynı hakların uygulanmasından yanayız. Bu sebeple halkımız bize yetki verdiğinde belediyemiz bünyesinde hizmet veren tüm işçilerimizin özlük haklarında iyileştirme yapacağız. Almış oldukları ücret ile sosyal hakları ile tüm çalışanlarımız hak ettiklerini bizimle birlikte alacaktır. Bugün enflasyon farkını göz ardı ederek yaptıkları zam ile işçilerin geçim derdine hiçbir katkı sunulmadı. Biz bu sürecin takipçisiyiz ve sözümüzü herkesin huzurunda veriyoruz; taşerondan kadroya geçiş yapan
tüm çalışanların özlük haklarında gereken iyileştirme yapılacak ve sosyal hakları ile ekstra yapılacak zam ile bu haksız durum ortadan kaldırılacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.